Türk Kızılay'ı Zonguldak Şubesi tarafından Zonguldak merkez ve merkeze bağlı köy ve beldelerdeki ihtiyaç sahibi kişilere yardım yapılıyor.
Türk Kızılay'ı Zonguldak Şube Başkanı Nihat Aygün, Kızılay tarafından Zonguldak merkez ve merkeze bağlı köy ve beldelerdeki ihtiyaç sahibi kişilere yardım yapıldığını söyledi.
Zonguldak Kızılay Kadın Kolları Başkanı Arife Dereli ise, ikinci el olan yardımları Zonguldak merkez ve merkeze bağlı köy ve beldelerde dağıttıklarını, buradaki Kızılay gönüllüleri aracılığıyla ihtiyaç sahibi olan kişilere dağıttıklarını belirtti. Dereli, Kadın kollarımız Zonguldak ve çevresinde başta Zonguldak köy okullarımız olmak üzere, sağlık ocaklarımızla, muhtarlarımızla bayram öncesi ihtiyaç sahiplerini sevindirmek için harekete geçti. Özveri ile çalışıyoruz. Çeşitli gıda ve giyecekler dağıtılıyor. Bunların içerisinde bebek mamaları, giysiler, bez, ayakkabı, bir miktar kuru gıda dağıtımı yapılıyor. Kadın kollarımız zamanının çoğunu gönüllü olarak Kızılay'da geçiriyorlar. Topladıkları bu gıda ve giyecekleri acilen yerlerine ulaştırıyoruz. Zonguldak merkez ve merkeze bağlı köy ve beldelerde ihtiyacı olan vatandaşlarımıza bu yardımlarımızı ulaştıracağız dedi.