Türk Kızılayı Kozlu Şubesi, Kozlu Belediyesi'nin sağlık ocağı olarak kullanıldığı binaya taşındı.
Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, devir teslim töreninde yaptığı konuşmada, "Kozlu'da yeni bir Kızılay şubesi binası gerekliydi. Daracık yerde arkadaşlar hizmet vermeye çalışıyorlardı. Bizlerde bu konuda duyarsız kalmayarak sağlık ocağı olarak kullandığımız bu binayı Kozlu Kızılay Şubesine devir ettik. Kızılay denince akla sadece yangın, sel gibi afetler gibi felaketler akla geliyor. Allah kimseyi mağdur edip muhtaç etmesin. Kızılay Şubemiz bu zamana kadar elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışmıştır. Bundan sonraki görevlerinde başarılar diliyorum dedi.
Kozlu Kızılay Şube Başkanı Zeki Candaş ise, "Kozlu Belediye Başkanımız Ali Bektaş'a verdiği desteklerden dolayı sonsuz teşekkür ediyoruz. Bu zor zamanda bizlere verdikleri destek sonrası yeni bir binamız olmuştur. Biz faaliyet olarak Kozlu'da çok şeyler yapmak için yola çıktık. Bizlere desteklerini esirgemeyen Kozlu Belediye Başkanımız Sayın Ali Bektaş'a ve ekibine çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.
Kozlu Kızılay Şubesi Yeni Binasının açılış törenine, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, Kozlu Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Yılmaz, Kozlu Kızılay Başkanı Zeki Candaş, Kızılay üyeleri, Kozlu Belediye Personelinin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.