Devrek'te Türk Kızılayı Şubesi tarafından "Dayanışma ve Kaynaşma Gecesi" düzenlendi.
Çınar Otel'de Devrek Türk Kızılayı Şubesi tarafından organize edilen Dayanışma ve Kaynaşma Gecesine protokol ve Devrekliler yoğun ilgi gösterdi. Türk Kızılayı Devrek Şubesinin düzenlediği geceye Devrek Kaymakamı Hüseyin Öner, Tabur Komutanı Binbaşı Ramazan Çalışkan, Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, Eğerci Belediye Başkanı Recep Civelek, Türk Kızılayı Zonguldak Şubesi Başkanı Nihat Aygün, Devrek Şube Başkanı Zehra Ocakçıoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti İlçe Başkanı Özcan Özmekik, TDH Devrek Temsilcisi Yaşar Ocakçı, İl Genel Meclis Üyeleri Vacit Durdubaş, Şahin Aldıbaş, Ziraat Odası Başkanı İdris Uzunsel, Türkiye Muhtarlar Derneği Devrek Şubesi Başkanı Mustafa Taşçı, Türk Kızılayı İlçe Şube Başkanları ile çok sayıda davetli katıldı.Düzenlenen dayanışma gecesinde konuşan Türk Kızılayı Devrek Şubesi Başkanı Zehra Ocakçıoğlu, "Gecemize katılarak verdiğiniz desteklerden dolayı herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Türk Kızılayı Devrek Şubesi artık büyüme aşamasına geldi çünkü şubemiz kurulalı çok bir zaman olmadı ama halkımızın ve hayırsever vatandaşlarımızın sayesinde kısa zamanda çok yol aldık. Ben inanıyorum ki Devrek Şubesi olarak ilerleyen zamanlarda hak ettiğimiz yerde olacağız. Şubemize verdikleri her türlü desteklerden dolayı Belediye Başkanımız Özcan Ulupınar'a teşekkürlerimi arz ediyorum" dedi.
Zonguldak Türk Kızılayı Şube Başkanı Nihat Aygün ise, "Türk Kızılayı Devrek Şubesi'nin hazırlamış olduğu geceye katılmaktan onur duydum. Bizler Türk Kızılayı olarak arkadaşlarımızla beraber bu görevi gönüllü olarak yapıyoruz. Kızılaycılık bir gönül işidir bu iş para ile pulla yapılacak bir şey değildir. Ben bu konuda emeği geçen tüm şube başkanlarını ve Devrek Şubesi'ne verdikleri desteklerden dolayı Belediye Başkanımız Özcan Ulupınar'a teşekkür ediyorum" dedi.
Gecenin sonunda verdikleri desteklerden dolayı Belediye Baş-kanı Özcan Ulupınar'a İlçe Kayma-kamı Hüseyin Öner tarafından teşekkür plaketi verilirken, önceden kan verme konusunda örnek olarak bronz ve gümüş plaketi almaya hak kazanan Güngör Hızarcı'ya altın plaketi Tabur Komutanı Binbaşı Ramazan Çalışkan verdi.