Türk Kızılayı Çaycuma Şubesi, Özkul Otel'de dayanışma kahvaltısı düzenledi. CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk, Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Garnizon Komutanı Üsteğmen Ercan Balçık, Çaycuma Esnaf Odası Başkanı Hayri Kandemir, CHP İlçe Başkanı Umut Başoğlu, AKP Çaycuma İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurcan Köktürk, Kızılay üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.
Konuklarla tek tek ilgilenen Türk Kızılay Çaycuma Şube Başkanı Nilgün Çelik yaptığı açıklamasında şu görüşlere yer verdi: Bütün kamu kurum ve kuruluşlardan kahvaltımıza katılarak destek verdiler. Kahvaltıyı Kadın Kollarımız ve Kızılay'a kayıtlı üyelerimizle birlikte gerçekleştirdik. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum dedi.
CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk de, Türk Kızılayı'nın önemini çok iyi bildiklerini ve her alanda desteklerinin devam edeceğini kaydetti.
Türk Kızılayı Çaycuma Şube Başkanı Nilgün Çelik ve yönetimini kutlayan Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen de, kahvaltıya eşi Gönül Gülşen'le katıldı.