Türk Kızılayı Çatalağzı Şube Başkanlığı tarafından Çatalağzı Köksal Toptan Tören Alanı'nda kan bağışı kampanyası gerçekleştirdi.
Kan bağışına, Çatalağzı Belediye Başkan Vekili Selami Corozoğlu, Kilimli Belediye Başkan Vekili Orhan Ünal, Türk Kızılay Derneği Zonguldak Şube Başkanı Nihat Aygün, ÇAÇEV yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Çatalağzı Belde Başkanı Demirhan Demircioğlu, MHP Çatalağzı Belde Başkanı Mahir Akman, ÇATES çalışanları, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar katıldı.
Kan bağışı kampanyasında konuşma yapan Türk Kızılayı Çatalağzı Şube Başkanı Nevzat Ay, Türk Kızılayı Çatalağzı Şubesi'nin bugün beldemizde düzenlemiş olduğu kan bağışı kampanyasına desteklerinden dolayı belediye başkanımız, başkan vekilimiz, muhtarlarımız, meclis üyelerimize ve tüm halkımıza sonsuz teşekkürler ediyorum.
Bu kan bağışı kampanyasına halkımızın bugün itibariyle akşam 19.00'a kadar desteklerini bekliyoruz. Sonuçta kan insan için önemli bir değerdir.
Bizde Kızılay olarak önemli ilk baştaki görevlerimizden birisi olduğu için kan bağışına halkımızı davet ediyoruz. Desteklerinden dolayı halkımıza teşekkür ediyorum dedi.
Ardından konuşma yapan Türk Kızılay Derneği Zonguldak Şube Başkanı Nihat Aygün ise.
 Bugün burada Çatalağzı şube başkanımızın ve yöneticilerinin ilk defa yapmış olduğu bir kampanya. Daha evvelki yıllarda da burada bir kampanya yapılamamış. Ama şubemizi yeni açtık.
Şubemizin ilk icraatı ve güzel bir şey tabi ki. Her zaman dediğimiz gibi kan yapılamayan tek ilaç. Bu nedenle şubemize teşekkür ediyoruz.
Belediye başkanımıza, yöneticilerimize, muhtarlarımıza, belediye meclis üyelerimize kan konusunda seferber oldular kendilerine teşekkür ediyoruz.
Kilimli belediye başkanı ve yöneticilerine de çok teşekkür ediyoruz. Çatalağzı halkımıza da teşekkür ediyoruz bu duyarlılıklarından dolayı diye konuştu.