Türk Kızılayı Zonguldak Şube Başkanı Nihat Aygün ve Yönetim Kurulu Üyeleri  KGD'yi ziyaret etti. Ziyarette KGD Başkanı Osman Sav,  Genel Sekreter Sevim Arı,  Sayman Mustafa Emen ve gazeteciler hazır bulundu.
Nihat Aygün ziyaret nedeniyle yaptığı konuşmada, 10 gündür Dernek olarak Sarıkamış'taydık. Genel Başkanımız 81 şube başkanı arkadaşımızı oraya getirdi. Şehitlerimizin 97. Ölüm yıl dönümünde maddi manevi anma törenini derneğimiz üstlendi. Orada Kur-an'lar okutuldu, mevlitler yapıldı, 20 bin kişiye yemek verildi. Şimdiye kadar Sarıkamış'ı  sadece duyar, okurduk. Bu kez anma töreninde bizzat orada oldum. O bölge maneviyatı büyük olan bir yer. Tüm şehitlerimizin ruhu şad olsun. Ben sizi ve yönetim kurulunuzu tebrik ediyorum, başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum dedi.
KGD Yönetim Kurulu Başkanı Osman Sav da Kızılay Derneğinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade etti ve şöyle dedi:
Geldiğiniz için size ve arkadaşlarınıza teşekkür ediyorum. 2 dönem üst üste yapmış olduğum KGD başkanlığı görevini Atilla Öksüz arkadaşımıza devretmiştim. Arkadaşımız da çok başarılı çalışmalar yaptı. Arkadaşlarımın isteği üzerine 1.5 yıl sonra yapılacak olan kongremize kadar görev aldık. Bu arada amacımız derneğimizin ivmesini yükseltmek ve bizden sonra da bu görevleri üstlenecek arkadaşlar yetiştirmek.