Türk Kızılay'ı, ülke genelindeki 700'ü aşkın şubesi ile Genel Merkez bünyesinde yürütülen çalışmaları aktarmak, Şubelerin kendi bölgelerine yönelik hizmetlerini geliştirmek ve Genel Merkez ile Şubeler arasında bilgi paylaşımını sağlamak ve görüş alışverişinde bulunmak amacıyla, bölge toplantıları için bu akşam Alaborina Restoran'da bir araya gelecek. Türk Kızılayı Zonguldak Şube Başkanı Nihat Aygün, bölge toplantısına Genel Başkanları Tekin Küçükali'nin de katılacağını belirterek, şunları söyledi;
"Türk Kızılayı'nın önümüzdeki dönemde yürüteceği başta kurban bağış kampanyası olmak üzere yardım çalışmalarının konuşulacağı bölge toplantıları Zonguldak'ta düzenlenecek. Zonguldak, Kastamonu, Karabük ve Bartın il ve ilçe şubelerinden Şube Başkanları ve Yönetim Kurulu üyelerinin katılacağı Zonguldak bölge toplantısında, bölgenin sorunları ve Türk Kızılayı Şubeleri olarak yürütülen çalışmalar değerlendirilecek. Bölge toplantısının yapılacağı iftar programına, Türk Kızılayı Genel Başkanı Tekin Küçükali ve Türk Kızılayı Yönetim Kurulu Üyeleri ile yöneticiler katılacak. Toplantı öncesinde Türk Kızılayı Genel Başkanı Tekin Küçükali basın toplantısı düzenleyecek. Hizmetlerini yurt genelinde daha hızlı ve etkili bir biçimde yürütmek için Şubeler ağını genişleten Türk Kızılayı, Genel Merkez ve Şubeler arasındaki iletişimi geliştirmek ve koordinasyonu güçlendirmek amacıyla bölge toplantılarına devam edecek.
Genel Başkanımızı, Salı günü saat 16.00'da Karaman belsinde karşılayacağız. Saat: 17.00'de şube başkanlığımızı ziyaret, saat 18.00'da Valimiz Erdal Ata'yı makamında ziyaret, saat 18.30'da Alaborina Restoran önünde Mobil Kan Toplama aracının açılışı ve tanıtımı, Genel Başkanımızın konuşması, basın toplantısı ve iftar yemeği olacak. Toplantımız ise gecenin ilerleyen saatlere kadar sürecek" dedi.