Zonguldak ve Eskişehir’de oynanan Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası grup maçlarında,7 maçın tamamını kazanarak çeyrek finale kalan Kdz. Ereğli Belediyespor, finaller için Nevşehir’e gidiyor.        26-28 Temmuz tarihleri arasında 8 takımın katılımı ile tek maç eleme usulü oynanacak karşılaşmalar sonunda Türkiye Şampiyonu belli olacak.

Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası 2. Grup aşaması maçları sonucunda, Kdz. Ereğli Belediyespor, Fomget Gençlik ve Spor, 1207 Antalya Muratpaşa Belediye Spor, Gülizar Hasan Yılmaz Gençlik ve Spor, Trabzon İdmanocağı Spor, CFS Bağcılar Spor, Maraşgücü Spor, ve PAÜ Gençlik Spor gruplarını ilk iki sırada bitirerek son sekiz takım arasına girmeyi başararak çeyrek finalde mücadele etme hakkı kazanmıştı. Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası çeyrek final eşleşmeleri 25 Temmuz Cumartesi günü saat 16.00'da Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nde yapılacak kura ile belirlenecek ve maçlar tek maç eleme usulüne göre oynanacak.

Bu arada 29 Temmuz -7 Ağustos tarihleri arasında Nevşehir’de yapılacak, Yaz Yıldız Bayan Futbol Milli Takım Kampına Ereğli Belediyespor’lu oyuncular, İrem Yılmaz, Damla Yüksel ve  Özlem Karakuş’ta davet edildi.