Zonguldak Kız Meslek Lisesi heyeti, Gökçebey ilçesine bağlı Tütüncüoğlu Köyü İlköğretim Okulu'nu ziyaret etti.

Zonguldak Kız Meslek Lisesi Okul Müdürü, öğretmenleri, öğrencileri ve AK Parti Merkez İlçe Sosyal İşler Başkanı Yıldız Dervişoğlu'ndan oluşan heyet Kardeş Okul projesi kapsamında Gökçebey ilçesine bağlı Tütüncüoğlu Köyü Duhancılar Tütüncüoğlu İlköğretim Okulu'na ziyarette bulundu.
Duhancılar Tütüncüoğlu İlköğretim Okulu Müdürü Yılmaz Demirbaş tarafından okul girişinde karşılanan heyet, sınıfları gezerek ilköğretim okulu öğrencilerine okullarını tanıttı. Yanlarında çeşitli kırtasiye malzemesi de getiren Kız Meslek Lisesi heyeti, minik öğrencilere hediyelerini verdi. Zonguldak Kız Teknik ve Meslek Lisesi Okulu Müdürü Satılmış Bozkurt, okullarını tanıttığı sınıf ziyaretlerinde ilköğretim okulu öğrencilerine şöyle dedi:
Öğrenciler arasındaki kardeşlik duygularının gelişmesine katkı sağlamak, yardımlaşmayı sağlamak için böyle bir projeyi başlattık. Umarım, Tütüncüoğlu İlköğretim Okulu'ndaki siz gençlerimiz de bundan sonraki öğrenim hayatınızda eğer Zonguldak'taki bir okulu tercih etmeniz durumunda sizleri okulumuza bekliyoruz.
Kız Meslek Lisesi Müdürü Satılmış Bozkurt, ziyaretin anısına Duhancılar Tütüncüoğlu Köyü İlköğretim Okulu Müdürü Yılmaz Demirbaş'a plaket takdim etti. Kız Meslek Lisesi Biyoloji Bölümü Öğretmeni Sibel Orpak da proje hakkında bilgiler verdi. Orpak, Bir dönem boyunca öğrencilerimizin yardımları ile birçok kitap, SBS hazırlık kitapları bunun yanında dengeli beslenmeyi de öğretebilmek amaçlı süt getiriyoruz. O yüzden her yönden okulumuza birçok paylaşım olarak kardeş projesi çalışması altında ziyarette bulunmak istedik. Okul müdürümüz bize her zaman destek oldu. Bizden mezun olanlar da biz destek oluyor. Okulumuzdan mezun olan AK Parti Kadın Kolları Başkanı Havva Yılmaz da bize destek oldu. Tüm okullarda mezunlar okullarına destek verirse bu projeler çok güzel olarak yerlerine iletilebiliyor. Eminim eğitimde öğrencilerimize burada okuyanlara çok daha güzel yerlere geleceklerine inanıyorum dedi.
Tütüncüoğlu İlköğretim Okulu Müdürü Yılmaz Demirbaş ise Ablaları ile birlikte öğrencilerimizin güzel bir gün geçirdiklerine inanıyorum. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Bu tür etkinliklerimiz devam edecektir şeklinde konuştu. Kız Meslek Lisesi öğretmenleri Gökçebey İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Gülşen, Şube Müdürü Zafer Tenkoğlu ve Tütüncüoğlu İlköğretim Okulu Müdürü Yılmaz Demirbaş'a Kız Meslek Lisesi öğrencileri tarafından yapılan el işi hediyeler takdim etti.