CHP Zonguldak Milletvekili ve Parti Meclisi (PM) üyesi Ali Koçal, Kozlu’da esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek, Kurban bayramlarını kutladı.

 

Koçal, beraberinde Merkez İlçe Başkanı Tarık Coşkun, CHP Kozlu Belde Başkanı Hakkı Yayalar ve parti yöneticileri ile birlikte esnafları ziyaret etti.

 

Esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinleyen Ali Koçal, mevcut iktidarın 8 yıldır ülkeyi iyi yönetemediğini belirterek, CHP iktidarında özellikle ekonomik sorunların çözüme kavuşacağını, halkın daha refah bir düzeyde yaşamalarını sağlamak için projeler geliştirileceğini söyledi.

Kozlu’da bir kahvehaneye giden CHP Milletvekili Ali Koçal, burada TTK’da gruplu olarak çalışan maden işçileriyle sohbet etti.  TTK’daki  gruplu çalışan işçilerin sorunlarını dinleyen Ali Koçal, her zaman madencilerin yanında olduklarını, TTK ile ilgili TBMM’de onlarca önerge verdiklerini de hatırlatarak, iktidara geldiklerinde öncelikle taşeron sisteminin kaldırılacağını söyledi.

Kozlu’da vatandaşların büyük ilgisi ile karşılanan CHP Zonguldak Milletvekili ve Parti Meclisi üyesi Ali Koçal, gördüğü ilgiden oldukça memnun olduğunu ifade ederek, bu ilginin CHP’nin iktidara yakın olduğunun bir göstergesi olduğunu kaydetti.

PAZAR GÜNÜ DE BOŞ DURMADI           

CHP Zonguldak Milletvekili ve PM üyesi Ali Koçal, Pazar günü de çeşitli ziyaretlerde bulundu. Atatürk Devlet Hastanesi’ne giden ve önceki gece geçirdiği trafik kazası sonucu ayağı kırılan Zonguldak Belediyesi Meclis Üyesi Selim Cansızoğlu ve bazı hastaları ziyaret ettikten sonra, Asma, Dilaver ve şehir merkezinde esnaf ve vatandaşların bayramlarını kutladı.

CHP Milletvekili Ali Koçal, bayram süresince Merkez, İlçe ve Belde ziyaretlerini de gerçekleştirerek, vatandaşların bayramlarını kutlayacak.