Cumhuriyet Halk Partisi MYK Üyesi ve Zonguldak Milletvekili Ali Koçal Vali Erdal Ata ve TTK Genel Müdürü Burhan İnan'ı ziyaret etti.


CHP Zonguldak Milletvekili Ali Koçal ve beraberindekiler ilk olarak Zonguldak Valisi Erdal Ata'yı makamında ziyaret etti. Ali Koçal, “Ziyaretimiz önümüzdeki referandum ile ilgilidir. Bu referandum süresi içinde sağlıklı çalışmalar yapabilmek için ve Zonguldak sorunları hakkında görüş alışverişi bulunmak ziyaretlere başladık. Referandumun sağlıklı geçmesi gerekiyor. Oy çalmanın Zonguldak'ta olmayacağına inanıyorum” dedi.

Vali Ata da, “Vekilimiz bizi ilin sorunları ve referandum ile ilgili görüş alışverişinde bulunmak için ziyaret etti. Bu referandum süreci için güvenlik güçleri ile toplantı yapacağız. Referandumun en iyi şekilde geçmesini istiyoruz” diye konuştu.

Milletvekili Ali Koçal ve beraberindekiler daha sonra Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Genel Müdürü Burhan İnan'ı ziyaret etti. Ali Koçal, “Zonguldak taşkömürü ile var olan bir yer. Bizler taşkömürünü çok önemsiyoruz. TTK'nın durumu hakkında görüş alışverişinde bulunmak için buradayız. Grizu patlaması sonucunda TTK ile parti olarak ne yapabiliriz bu konularda değerlendirmelerde bulunacağız” dedi.

Genel Müdür Burhan İnan ise, “Vekilimizin kendisi TTK'nın ne ifade ettiğini, neden olduğunu bilenlerden bir tanesidir. Bundan sonrada yanımızda olacağına inanıyoruz” diye konuştu.