Kışla Mahallesi Muhtarı Muhammet Demir, Kışla Mahmut Likoğlu İlköğretim Okulunun gereksinimlerini karşılamak ve eksikliklerini tamamlamak için işçi tulumunu giyerek çalışırken okul yönetimine de "bir derdiniz var mı?" demeyi sürdürüyor. Okulun diğer sıkıntılarının çözümü için ise kolları sıvadı.

Kışla Mahallesi Muhtarı Muhammet Demir 2010/2011 yılı eğitim ve öğretim dönemi başlamadan önce mahallesindeki okulun eksikliklerinin tamamlanması için bir amele gibi okulda çalışıyor. Kışla'daki Mahmut Likoğlu İlköğretim Okulu' nda yöneticilere yardım ederek okulun yeni döneme hazırlanmasında olağanüstü çaba sarf eden Muhtar Demir,  kırık sıraları tamir ediyor ve ettiriyor, bahçenin tamiri ile ilgileniyor ve de  diğer tamir gerektiren işlerini  çok yakından takibe alarak sonuçlarını izliyor.
Muhtar Muhammet Demir bu konuda düşüncelerini de dile getirirken, okulda yapılacak işlerin sadece Okul yönetici ve öğretmenlerine bırakılmasının doğru olmadığını, Okulların ihtiyaçlarını bildiklerini, her Mahalle vatandaşının okullarını ya-şatması için ellerinden gelen gayreti sarf etmesi gerektiğini dile getirdi.
Demir, "okullar geleceğin teminatı ve ülkenin geleceğini yetiştiriyor. Çocuklarımızın daha iyi koşullarda eğitim alması için çaba sarf etmemiz gerekir" dedi.
Muhtar Demir; çalışmalarının Okulun eğitim öğretime hazırlanması ile sınırlı olmadığını, belediyenin desteği ile okulun basketbol potalarının değiştirilmesi, ihata duvarının üzerine fens teli çekilmesi ve ba hçeye okul öncesi öğrencileri için çocuk parkı yapmaya devam edeceğini belirtti.