Şu an 46 yaşında ve 24 yıldan bu yana MS hastası olan Oğuzalp Dikici ile doğuştan engelli Mevlüt Dilaver’in (32) en büyük hayalleri taraftarı oldukları Fenerbahçe’nin başına gelen Teknik Direktör Aykut Kocaman ile tanışmak ve takımın antrenmanını izleyip futbolcuları ile fotoğraf çektirmekti. Bu isteklerinden haberdar olan Fenerbahçe Spor Kulübü’nün Kdz. Ereğli Şube Başkanı Serdar Özbek, Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’a ulaşarak, engelli aracını talep etti. Uysal’ın da bu talebi onaylaması ile günün erken saatinde Fenerbahçe’nin kamp yaptığı Düzce’nin Topuk Yaylasına giden Dikici ile Dilaver’i tesislerden takımın antrenmanını izlediler. Antrenman sonrası ise ikiliyi ilk ziyaret eden Teknik Direktör Aykut Kocaman oldu. Kocaman’dan sonra ise bazı futbolcular da Oğuzalp Dikici ile Mevlüt Dilaver’in yanlarına gelerek hem sohbet ettiler hem de fotoğraf çektirdiler.

Gazeteniz Önder’e konuşan Dikici ile Dilaver, yeni sezon ile ilgili görüşlerini ise şöyle açıkladılar:





“O FORMA ISLANSIN”

Oğuzalp Dikici:  Her zamanki gibi o forma ıslansın yeter. Benim için alınan sonuçlardan öte Fenerbahçe mücadelesini göstersinler yeter. İster yenilsinler ister berabere kalsınlar, o forma ıslansın hakkını versinler zaten başarılar beklentiler hepsi gelir. Ben Topuk Yaylası’na ilk kez geliyorum gerçekten televizyondan seyrettiğimden çok daha güzel ve bir de buraya insan girdiği zaman gerek şurada iki tane takım otobüsünü görmek ya da Fenerbahçe arması görmek insanın tutkun olduğu kulübün armasını her yerde görmesi çok başka bir hava yaratıyor. Bu mutluluk da değil bu duygunun tarifi olmuyor. Sadece mutluluk değil gurur. Taraftarı olduğumuz kulübün böyle bir tesisleri olması o yoldan bu yana gelene kadar gördüklerimiz bambaşka mutluluktan öte. Başkanın dediği gibi burası muhteşem bir tesis olmuş. Emeği geçenleri emeklerine yüreklerine sağlık.


“BURASI OLAĞANÜSTÜ BİR YER”

Mevlüt  Dilaver: Bize geçen 4 seneyi unuttursunlar bizim için yeterli. Topuk Yaylası’na her sene geliyorum zaten. 2011’den bu yana her sene buradayım.  Burası olağanüstü bir yer. Burayı bulandan yapandan Allah razı olsun. Özellikle de başkanımızdan.