Zonguldak Milletvekili,CHP Parti Meclisi Üyesi Ali İhsan Köktürk beraberinde Nebioğlu Belediye Başkanı Ertan Aydoğdu, İl Genel Meclisi Üyeleri ve İlçe Yöneticileri ile birlikte Filyos CHP Belde Örgütünü ve Filyos esnafını ziyaret etti.
Belde Örgütünde yaptığı konuşmada Filyos halkına verdikleri büyük destekten ötürü teşekkür eden Köktürk, Hükümet Programında Batı Karadeniz Kalkınma Projesinden (Filyos Vadi Projesi) tek kelime söz edilmemesini manidar bulduğunu ifade ederek Karadeniz'in Efes'i olan Tios Antik Kenti'nin kazı çalışmaları için ayrılan ödeneklerin son derece yetersiz olduğunu ifade etti. Köktürk, Ateş Tuğla Fabrikasının kapatılma sürecine girmesiyle Filyos'un büyük sıkıntı içerisine girdiğini ifade ederek bir an önce Filyos'a verilen sözlerin yerine getirilmesi gerektiğini vurguladı.
Belde Örgütündeki sohbet toplantısından sonra tek tek bütün esnafları işyerlerinde ziyaret eden Köktürk bir sonra ki ziyareti Zonguldak Milletvekili Mehmet Haberal'la birlikte gerçekleştirmeyi arzuladıklarını ifade eden Köktürk, Haberal'ın da tüm Filyoslulara sevgi ve saygılarını iletti.