Kdz Ereğli Fatih Koleji yazılı bir açıklama gönderdi. “Yıl Sonu Karne Şenliği”nin  yoğun katılımla yapıldığını bildiren kolejin açıklamasında, “Eğitimde gösterdiği başarıların yanı sıra sosyal aktivitelerde de adından söz ettirmeyi başaran Kdz Ereğli Fatih Koleji, tüm öğrenci ve velilerine Yıl Sonu Karne Şenliği düzenledi.  Yıl sonu karne şenliği, okulumuz okulumuz kampüsünde  sahne gösterileri ile başladı. Özel olarak getirilen oyun parkurları ile öğrenciler doyasıya eğlendiler” denildi.

Açıklama şöyle:

Veliler arası yapılan çeşitli yarışmalar da kıyasıya çekişmeler oldu. Yarışmaya katılan veliler değişik hediyelerle ödüllendirildi.

Kdz Ereğli Fatih Koleji Okul Müdürü Sadi Yanık, bu tür  etkinliklerin veliler arası diyalogu geliştirmek ve okul-veli birlikteliğini sağlamak amacıyla gerçekleştirildiğini belirtti. Yanık, okulun eğitim yönünden kendini ispatlamış bir kurum olduğunu da belirterek, şöyle konuştu: “ Velilerle diyalogu artırarak öğrencilerin eğitim kalitelerini daha da yükseltmeyi amaçlıyoruz. Okul olarak iç içe kardeşçe eğitim öğretim gördükleri okulumuzun velileri arasında iletişim, kaynaşma ve muhabbetin ne kadar iyi olduğunun örneği sergilendi.

Öğrencilerimizin karne sevincine ortak olan velilerimize ve şenliğimize katılan tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum dedi.