Sağlıklı bir gelecek için spor kompleksi istiyoruz platformu çalışmalarını sürdürüyor.

Kdz. Ereğli'ye spor kompleksi kurulması amacıyla platformun kurucusu Dr. Hülya Şen ve platform yöneticileri gazetemiz merkezini ziyaret ederek köşe yazarımız Eyüp Bektaş ile görüştü. Gazetemizin 21. Kuruluş yıldönümünü kutlayan platform yöneticileri Hülya Şen, Nilgün Leventgelir ve Aykut Ateş Kdz. Ereğli'de sağlıklı bir gelecek için spor kompleksi kurulması noktasında tüm Ereğli halkından destek istediklerini belirtti.
Platformun çalışmalarına öncelikle kurdukları www.kdzeregliyesporkompleksi.com adresinden başladıklarını belirten kurucu Hülya Şen, Ne kadar fazla kişi kompleks için destek verirse o kadar elimiz dolu gideriz dedi.
Kdz. Ereğli'ye spor kompleksi yapılması için kurulan platformun amaçlarını ve çalışmalarını anlatan Şen, şunları kaydetti:
Sağlıklı bir gelecek için. Bölgemizde yetişen gelecek nesillerin farklı spor dalları ile kendilerini sürekli geliştiren, daha sağlıklı bireyler olabilmeleri için ve kentsel gelişimin sebebiyle oyun alanları bulamayan, bilgisayar başında yetişen bireylerin, spor alanlarında kendilerini geliştirmeleri ve yaşam kalitelerini arttıracak bir ortamın olması için spor kompleksi istiyoruz.
Bizler Kdz. Ereğli'de spor ekseninde sosyal ve kültürel etkinliklerin yürütüldüğü bir organizasyonun bütününü hayal ediyoruz. Gençlerin gönüllerince spor yapabilecekleri, içerisinde farklı dalları barındıran bir merkezin oluşturulmasında sizlerin de katkılarına ihtiyacımız var. Sizden isteğimiz sizin gibi kişi, kurum yada sivil toplum kuruluşlarının, desteği ve fikirleri ile birlikte, "Kdz. Ereğli'ye Neden Spor Kompleksi Yapılmalı?" konusunda değerli fikir ve önerilerinizi bize iletmeniz. Birlikte hayal edelim;
- Nasıl bir tesise ihtiyacımız var?
- İçinde  hangi faaliyetler yer almalı? 
- Özellikle gençlerin yaşamında yer almasını düşlediğimiz bu tesisin gençlere katkısı ne olabilir?
- Kdz Ereğli'de böyle bir tesise neden ihtiyaç var?
- Hayal ettiğimiz tesise kavuşmak için neler yapılmalı?