Okul Müdürü Sabahattin Durgut, Erdemir Kültür Merkezi'nde düzenlenen tiyatro gösterisi öncesi yaptığı konuşmada, Türk Milli Eğitim'in temel amaçları doğrultusunda, milli, manevi, tarihi, kültürel değerlerini tanıyıp öğrenen, yaşantı haline getiren, özgüveni yüksek bireyleri yarına hazırlamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

 


"EN DEĞERLİ ZAMAN"

Okulda geçirilen zamanın, 'en değerli zaman' olarak nitelendirmeyi amaçladıklarını anlatan Durgut, öğrencileri, yarın hayatta başarılı, mutlu, adalet duyguları gelişmiş, topluma, çevreye duyarlı, üreten, paylaşan bireyler olarak yetişmelerine teşkil edeceğini ifade etti.

 

"BAŞARIYA GİDEN YOL..."

Öğrencilere de seslenen Durgut, şu ifadelere yer verdi: "Başarıya giden yol ellerinizin içinde. Bunun için biraz çalışmak ve zamanınızı daha verimli kullanmaktan geçiyor. Anne ve babalarınız, biz öğretmenleriniz ve devlet büyüklerimiz bu yolda sizi her zaman desteklemeye hazırdır. Hepinizin hayatta başarılı olacağınıza inanıyoruz.  Okulumuzu her türlü çalışmalarda destekleyen Kaymakamımız Nazım Madenoğlu, Belediye Başkanımız Hüseyin Uysal'a, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne, tüm yardımseverlerimize, salonu bize tahsis eden Erdemir'e teşekkür ediyorum"

 


KATILIM YÜKSEKTİ

Öğrencilerin sahnelediği tiyatro gösterisi ise izleyenler tarafından beğenildi. Programa Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, İlçe Baro Temsilcisi Tayyar Kartal'ın yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)