Çaycumalı Ülkücü Hareket’in İlçe Jandarma Komutanlığına Ziyaret gerçekleştirdiği, “Enes Güngör” adıyla gönderilen e-postayla şöyle bildirildi:

 

İstanbul ve Kayseri’de haince planlanan pusularda şehit olan güvenlik güçleri için taziye ziyaretinde bulunan Çaycumalı Milliyetçi Ülkücü Hareket; Terör olayları bizleri ayrıştırmaz aksine her zamankinden daha çok birleştirir, Biz Milliyetçi Ülkücü Hareket olarak Güvenlik güçlerimizin her zaman yanındayız diyerek, İlçe Jandarma Komutanından Çaycuma’da yaşanan olaylar hakkında bilgi alıp ülkenin gündemi üzerine istişarelerde bulundu. Sonrasında Çaycuma Ülkü Ocakları Başkanı Muhammed keskin, İlçe Jandarma Komutanı Selçuk Özene Türk Bayrağına sarılı Kuran-ı Kerim hediye etti.

 

Ziyarete Çaycuma MHP İlçe Başkanı Ersin Akyüz ve ilçe yönetimi, Çaycuma Ülkü Ocakları Başkanı Muhammed Keskin ve yönetimi, Türk Eğitim Sen. Başkanı Tarık Arslan, Türk Sağlık Sen. Başkanı Rahim Kartal, Türk Büro Sen. Başkanı Savaş Tuluk, Türk Diyanet Sen Başkanı Nihat Bozacı katıldı.