AKP Kdz.Ereğli İlçe Başkan Yardımcısı Kenan Yılmaz'dan çarpıcı açıklamalar.

 

KONGRE SÜRECİ: Bu süreçte bizim için önemli olan kırılmadan dökülmeden insanların kongreden sonra da birbirlerinin yüzüne bakabileceği bir ortamda kongreye gidebilmektir. Genel Merkezimiz ve İl Yönetimimiz tek liste olması konusunda bir talebi var. Adayların bir araya gelip anlaşması ve tek liste ile gidilmesi isteniyor. Birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmeliyiz ama başka birinin işi bölmek ise buna diyecek bir şey yoktur.

 

ÇALIŞMALAR: Sayın vekilimizin hergün gazetelerde televizyonlarda çıkmaması, boy göstermemesi sayın vekilimizin iş yapmıyor anlamına gelmemeli aksine reklamı sevmeyen bir yapıya sahip olan sayın vekilimizin bu bölgeye kazandıracağı çok güzel hizmetler vardır ve bu hizmetler yavaş yavaş alt yapıları oluşturulmaktadır.

 

 

AKP'nin Kdz.Ereğli'deki önemli isimlerinden İlçe Başkan Yardımcısı Kenan Yılmaz gündeme ilişkin gazetemiz muhabirinin sorularını yanıtladı. Yılmaz, kongre sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulundu, genel merkezin tek liste konusunda talimatı olduğuna dikkati çekti ve milletvekili Prof.Dr.Ercan Candan'ın çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Kongre sürecini Yılmaz şu sözlerle değerlendirdi: Benim bildiğim resmi açıklayan şuana kadar teşkilatının içerisinde Önder Gündoğdu.

 

TEK LİSTE VURGUSU

Dışarıdan çeşitli çalışmalar yapan ama resmiyette açıklama yapmayan arkadaşlarımız da var. Bu süreçte bizim için önemli olan kırılmadan dökülmeden insanların kongreden sonra da birbirlerinin yüzüne bakabileceği bir ortamda kongreye gidebilmektir. Ama İl Başkanımız Hamdi Uçar'ın da geçtiğimiz günlerde kamuoyuna yansıyan açıklamaları var, Genel Merkezimiz ve İl Yönetimimiz tek liste olması konusunda bir talebi var. Adayların bir araya gelip anlaşması ve tek liste ile gidilmesi isteniyor. Önümüzdeki günlerde delege seçimlerinin ardından bir çalışma yapılacaktır. Genel Merkezimiz ve İl Başkanımızın önderliğinde de bir değerlendirme yapılacaktır.

 

KAPIMIZ HERKESE AÇIK

Siyaset zor bir iş hem maddi hem manevi fedakarlık gerektirir. Burada insanların birbirine kıracağı üzeceği bir menfaat olmaması gerektiğini düşünüyorum. Amaç insanlara hizmet ise bu yüzden kimse kimseyi üzmemeli, biz böyle düşünüyoruz. Yeni adaylar çıkabilir, bir daha düşünülmeli, eğer siyaset yapılacaksa da mevcut ilçe başkanımız ile birlikte siyaset yapılabilir. Bizim partide herkese kapımız açıktır birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmeliyiz ama başka birinin işi bölmek ise buna diyecek bir şey yoktur. Biz hizmet için çalışıyoruz.

 

SORUNLAR GÖRÜŞÜLÜYOR

Milletvekili Ercan Candan'ın özverili çalışmalar yaptığını belirten Yılmaz sözlerini şöyle tamamladı: Sayın Milletvekilimiz Ercan Candan bölgenin sorunlarını yakınen takip etmekte, ilçe yöneticilerimiz ile sürekli istişare içerisindedir. Özellikle İlçe Başkanımız Adem Öztürk ile hemen hemen hergün görüşüyorlar. Ereğli ile ilgili çok ciddi çalışmalar yaptığını biliyoruz 2 gün önce de yanındaydık. Bunları benim söylemem doğru olmaz kendisi Ereğli halkına gerekli bilgilendirmeyi yapacaktır.

 

ALTYAPILAR OLUŞTURULUYOR

Sayın vekilimizin hergün gazetelerde televizyonlarda çıkmaması, boy göstermemesi sayın vekilimizin iş yapmıyor anlamına gelmemeli aksine reklamı sevmeyen bir yapıya sahip olan sayın vekilimizin bu bölgeye kazandıracağı çok güzel hizmetler vardır ve bu hizmetler yavaş yavaş alt yapıları oluşturulmaktadır. Bilindiği gibi milletvekili adaylığı sürecinde milletvekilimizin vermiş olduğu gerek Kandilli-Ereğli yolu olsun gerek Ereğli-Devrek karayolu olsun gerek tersaneler bölgesinin sorunları olsun bu konuları yakınen takip etmekte yol güzergahlarında çalışmaları incelemekte tersaneciler ile sürekli istişare edip çıkış yolunu bulmaya çalışmaktadır.

 

UÇAR'A TEŞEKKÜR

Buradan yine İl Başkanımız Hamdi Uçar'a da bize karşı gösterdiği yakın ilgi ve bölgenin sorunlarına karış duyarlılığı, teşkilatı birleştirme yolunda gösterdiği çalışmalardan ötürü teşekkür ediyoruz sözleri ile konuştu.