Alaplı İlçesinde tartışmalar ve itirazlar nedeniyle yarıda kalan Kent Konseyi Başkanlık seçimi için yarışan Mustafa Öztürk ve Taner Arslan birlik mesajı verdi.
Geçtiğimiz Cuma günü çıkan olaylar sebebiyle yarıda kalan Kent Konseyi Başkanlık seçimi 07.11.2011 Cuma günü Saat: 19.00'da tekrar kaldığı yerden yapılacağı bildirildi.
Başkanlık için yarışan Alaplı İlçe Gençlik Spor Müdür Vekili Mustafa Öztürk ve Alaplı Ticaret Odası Başkanlığı sekreteri Taner Arslan birlik beraberlik çağrısında bulunarak dostça, kardeşçe seçim yapılmasını istediklerini belirttiler. Başkan adayı Mustafa Öztürk, Birlik, Beraberlik ve dostça bir seçim geçmesini istediğini belirterek geçtiğimiz hafta yaşanan olaylar yüzünden üzgün olduğunu belirtti. Seçimlerde kazananın Alaplı olacağını altını çizen Öztürk, Alaplı için kavga değil birlik, beraberlik içinde hareket etmemiz lazım, Kent Konseyi Başkanı kim olursa olsun, tek çatı altında birleşmemiz gerekir diye konuştu. Arslan, ise yaptığı açıklamada, geçtiğimiz hafta yaşanan tartışmalar nedeniyle yarıda kalan Kent Konseyi başkanlık seçimin talihsizlik olduğunu belirterek, centilmence, birlik beraberlik adına tahriklere kapılmadan dostça bir seçim olmasını istiyorum dedi.