Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ)  Rektör Vekili Prof. Dr. Ali Azar’ın,  Öğrenci Konsey Başkanı Ve Temsilcileri ile  bir araya geldiği şöyle bildirildi:

Bülent Ecevit Üniversitesi senato Salonunda Rektör Vekili Prof. Dr. Ali Azar öncülüğünde 15 Aralık Cuma günü gerçekleştirilen toplantıya Üniversitemiz Rektör Yardımcıları Prof. Dr. M. Haluk Güven, Prof. Dr. Hale Sayan Özaçmak, Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu, Üniversitemiz Genel Sekreteri  Ertuğrul Karalar, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Femi Gür, BEÜ Öğrenci Konseyi Başkanı Göktuğ Karagöz ve öğrenci temsilcileri katıldı. Toplantıda Rektör Vekili Azar öğrenci temsilcilerinin tek tek görüş ve önerilerini dinledi.

Öğrenci Konseyi Başkanı Göktuğ Karagöz, Rektör Vekili Azar’a  öğrencilerimizin sorunlarını ve öğrencilerin geliştirdikleri çözüm önerilerini dinlediği için teşekkür ederek, yönetim organlarının aşamadığı sorun olamadığını belirterek, bu konuda gereken destekleri aldıklarını söyledi.

Öğrenci temsilcilerinin sorularını yanıtlayan Rektör Azar; öğrencilerin kampüs içerisindeki sosyal yaşamı ve eğitimi konusundaki görüş ve önerilerini dinleyerek, sorunların çözümünde birlikte hareket edilmesi gerekliliğini vurguladı. Öğrenci odaklı bir eğitim ve öğretimin gerekli olduğuna değinen Azar, öğrencilerden alınan öneri, istek ve şikâyetleri değerlendireceklerini ve bu görüşlerden faydalanacaklarını belirtti. Öğrenci temsilcileri ile her vesileyle bir araya gelerek fikir alışverişi yapmayı amaç edindiklerini, toplantıdan çıkan sonuçları kullanarak üniversitenin arzu ettiği yere ulaşmasında etkili olacak iç ve dış faktörleri göz önünde bulunduracaklarının altını çizdi. BEÜ’nün öğrencilerin iyi bir eğitim almaları için her türlü imkanı sağladığını belirten Rektör Azar öğrencilerimizin eğitim ve öğretim hayatına sunduğu katkılar için eski Rektör şimdiki ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Mahmut Özer’e teşekkür etti.