Alaplı Kent Konseyi Başkanı Mustafa Öztürk, İtfaiye Müdürü Sinan Taşkın ve Sağlık Gurup Başkanı Gamze Oynar'ı ziyaret etti. Taşkın'ı ziyaretinde konuşan Öztürk, Kent Konseyi ve İtfaiye Müdürlüğü ortak bir çalışma yaparak vatandaşlara ve Alaplı Meslek Yüksek Okulu öğrencilerine yangın eğitimi vermek istediklerini söyledi.
İtfaiye Müdürlüğünden çalışma ile ilgi destek istediklerini kaydeden Öztürk, İlçemizde yaşayan vatandaşlarımıza ve Alaplı Meslek Yüksek Okulu öğrencilere yönelik eğitim semineri ve uygulamalı yangın söndürme tatbikatı yaparak yangına karşı insanlarımızı bilinçlendirmek istiyoruz. Bu konuda Alaplı İtfaiye Müdürlüğümüzün desteğini bekliyoruz dedi.
İtfaiye Müdürü Sinan Taşkın ise konuşmasında, Alaplı Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü olarak her türlü desteğe hazır olduklarını önümüzdeki aylar içinde İlçemizde gönüllü itfaiyeciler kursu açacaklarını söyledi. Öztürk, daha sonra Gurup Sağlık Başkanı Gamze Oynar 'ı ziyaret ederek, vatandaşlara yönelik sağlık seminerleri vermeyi düşündüklerini destek beklediklerini kaydetti.