* Kdz.Ereğli Kent Konseyi, Ereğli Kaymakamı ve İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgiler aktardı. Kent Konseyi, 24 Eylül tarihinde gerçekleştireceği seçimsiz genel kurul için delegelere ve bölge halkına "katılın" çağrısında bulundu.

Kdz.Ereğli Kent Konseyi, Kdz.Ereğli İlçe Jandarma Komutanlığına atanan Yüzbaşı Engin Özkul ve Kdz.Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay'ı ziyaret ederek yeni görevlerinde, "hayırlı" olsun temennisinde bulundular ve çalışmaları ile ilgili çeşitli bilgiler aktardılar.

JANDARMA ZİYARETİ
Kdz.Ereğli Kent Konseyi Başkanı Muhabbet Tezel, Kadın Meclisi Başkanı Neriman Posbıyık, Gençlik Meclisi Başkanı Ertan Acur ve Yürütme Kurulu üyelerinin hazır olduğu ziyarette Mutki İlçe Jandarma Komutanlığından Kdz.Ereğli İlçe Jandarma Komutanlığı görevine atanan Yüzbaşı Engin Özkul'a yapılan ilk ziyarette hayırlı olsun denildi ve Kent Konseyi'nin yönetmeliği ve çalışmaları hakkında bilgi verildi. Kdz.Ereğli Kent Konseyi Başkanı Muhabbet Tezel, Özkul'a yeni görevinde başarılar diledi.

KAYMAKAMLIK ZİYARETİ
Kent Konseyi Yöneticileri daha sonra Kdz.Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay'ı makamında ziyaret ettiler. Kent Konseyi'nin bugüne kadar yaptığı yapmayı planladığı çalışmalar hakkında bilgiler veren yöneticiler Kaymakam İbrahim Çay'dan da destek istediler. Kdz.Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Kent Konseyi'nin çalışmalarına Kdz.Ereğli Kaymakamlığı olarak her türlü desteği vermeye hazırız. Birlik ve beraberlik içerisinde hizmet etme noktasında varız. Kdz.Ereğli Kent Konseyi'ne çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

KONSEY TOPLANTISI
Ziyaretlerin ardından Kdz.Ereğli Kent Konseyi toplantı salonunda toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu. 24 Eylül 2010 Cuma günü akşam 18.00'de Atatürk Kültür Merkezi Nikah Salonunda gerçekleştirilecek seçimsiz genel kurul öncesi son hazırlıklar yapıldı. Kdz.Ereğli Kent Konseyi'nin 24 Eylül 2010 Cuma günü akşamı gerçekleştirilecek toplantısına tüm delegeler ve bölge halkı davet edildi.

BASIN TOPLANTISI
Kdz.Ereğli Kent Konseyi Başkanı Muhabbet Tezel, 24 Eylül 2010 Cuma günü saat 17.00'de Kent Konseyi Toplantı salonunda Kdz.Ereğli Kent Konseyi'nin yaptığı ve bundan sonraki süreçte yapmayı planladığı çalışmaların yanı sıra gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunacak.