Meslektaşımız Ali Suat Eser nihayet 3 ay sonra yurduna dönüyor. Amerika’nın Teksas eyaletinin Houston kentinde kalp kapakçığı sorunu nedeniyle tedavi altında tutulan Gazeteci Ali Suat Eser, tedavisi sırasında yakın ilgiyi kendisinden esirgemeyen Houstan’daki Türkiye Konsolosluğu’nun görevlilerine teşekkür etti.

 

Hastaneden taburcu olduktan sonra Türkiye Baskonsolosluğuna giden gazeteci Eser, Baskonsolos Akil Ökten’e  “Allahaısmarladık. Gösterdiğiniz yakın ilgiyi asla unutmayacağım” dedi.

 

Ali Suat Eser daha sonra da konsolosluktan Serhat Karakaya ile bir süre sohbet edip, hastanede ve taburcu olduktan sonra gösterdikleri ilgiye teşekkür etti.

 

Bilindiği gibi; Kdz. Ereğlili gazeteci Ali Suat Eser, ABD'nin Teksas eyaletinin Houston kentinde bulunan St.Luke`s Episcopal Hospital`a 24 Mayıs 2010 tarihinde yatmış, 26 Mayıs’da çok riskli kalp kapakçığı  ameliyatı geçirmişti. Türkiye’de iki kez ameliyat olduktan sonra Amerika’ya giden Eser’in, kalp ameliyatı sonrasında ortaya çıkan komplikasyonlar nedeniyle tedavisine üç aydan bu yana devam ediliyordu.

 

 

Gazeteci Ali Suat Eser ve eşi konsolosluktan Serhat Karakaya'ya da veda etti.