Çaycuma Belediyesi SEKA Sosyal Tesisleri içinde bulunan lokalden sonra konukevini de aslına uygun şekilde restore ederek hizmete açtı. 51 yataklı konukevi yıldızlı otel konseptinde.

Çaycuma Belediyesi SEKA Sosyal Tesisleri içinde kendine ait olan sosyal binada, lokalin ardından, önceleri “SEKA Misafirhanesi” olarak kullanılan bölümü de, aslına uygun şekilde olarak restore edip, konukevi olarak hizmete sundu. Yıldızlı otel konseptinde olan konukevinin tüm yenileme çalışmaları, belediyenin kendi personeli ve imkanlarıyla yapıldı. İçinde bölgenin en modern mutfağının da bulunduğu, 26 odalı 51 yatak kapasiteli konukevi, tüm Çaycumalılara ve Çaycuma’da konaklamak isteyenlere hizmet verecek. Konukevi, sosyal tesislerin olağanüstü güzellikteki yeşil dokusuna bütünleşik yapısıyla, doğayla baş başa gece geçirmek isteyenler için ciddi bir seçenek sunacak.


HER TÜRLÜ KONFOR BULUNUYOR

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, “Çaycuma’da konaklamak isteyenlere yeni bir seçenek sunuyoruz. SEKA Sosyal Tesisleri içinde, belediyemize ait sosyal bina içinde bulunan ve eskiden SEKA Misafirhanesi olarak kullanılan bölümü de aslına uygun şekilde restore ederek hizmete açtık. İçinde bölgenin en modern mutfağının da bulunduğu konukevi, 3’ü süit, 26 odadan oluşuyor. Toplam 51 yatak kapasitesi bulunan tesisin tüm yenileme çalışmaları belediyemiz personeli ve imkânlarıyla yapıldı. Kentin içinde vaha gibi duran yeşillikler içinde, her türlü konforun olduğu konaklama tesisimizin hayırlı olmasını diliyorum. Çalışmaları bayram öncesi tamamlayarak açılışa hazır hale getiren personelimize teşekkür ediyorum” dedi.