Alaplı Belediyesi Kültür Salonunda düzenlenen yemekte konuşan, CHP İlçe Başkanı Hüseyin Tosun, Bu programda emeği geçen ve katılan herkese teşekkür ettiğini belirterek, Cumhuriyet Halk Partisi'nin büyük bir aile olduğunu ifade etti.



AK PARTİ'NİN EN GÜÇLÜ OLDUĞU İLÇEDE BELEDİYE'Yİ KAZANDIK..

Tosun'un ardından söz alan Belediye Başkanı Nuri Tekin ise, 'Cumhuriyet Halk Partisi'nin Alaplı'da dimdik ayakta olduğunu ve ayakta olmaya devam edeceğini söyledi. 2014 yılında Ak Parti'nin en güçlü olduğu Alaplı'da teşkilatı, kadın kolları, gençlik kolları ve tüm Cumhuriyet Halk Partililerin çalışması sonucu Belediye Başkanlığı seçimlerini kazandıklarını aktaran Tekin, Cumhuriyet Halk Partisi olarak, Belediye olarak bugüne kadar Alaplı'da yapılması ve başarılması zor olan bir çok hizmeti hayata geçirmiştir. Alaplı Belediyesi 3,5 yılda gerek Zonguldak, gerekse diğer bölgelerde konuşulmaya başlanan bir Belediye haline gelmiştir." dedi.



2019 YILINDAKİ SEÇİMLERE EN İYİ ŞEKİLDE HAZIRLANMALIYIZ.

  CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpçu'da, 2019 yılında yapılacak olan seçimlerin Türkiye'nin geleceğini şekillendireceğini CHP teşkilatları olarak o seçimlere en iyi şekilde hazırlanmaları gerektiğini söyledi.