*Hikmet Tezel,  Kdz.Ereğli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığına aday olacağını açıkladı.

Kdz.Ereğli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi binasında düzenlenen basın toplantısında, Batı Karadeniz’in en iyi kooperatifi durumunda olduklarını belirten Hikmet Tezel, konuşmasını şu şekilde sürdürdü:

“Kdz.Ereğli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifimizin 21 Nisan 2013 Pazar günü saat 13:00’de Şinasi Bey düğün salonunda Genel Kurul toplantısı yapılacağı kooperatif ortaklarına mektup ve basın aracılığı ile duyurulmuştur.

Kooperatifin zor günlerinde göreve geldik. Dünyayı sarsan ekonomik kriz Ereğli’mizi derinden etkilemiştir. Buna rağmen kooperatifimiz kredi vermeye devam etmiş ve şu anda Halk Bankası ile kredi ilişkilerimiz, mevduattaki para durumumuz ve ortaklarımızın üzerindeki maddi varlıkları ile Batı Karadeniz’in en iyi kooperatifi durumundadır.

Yönetime yeni katılan arkadaşlarımız Kemal Özer, Nihat Öztürk, Aydın Karadağ, Hüseyin Çınar, Yücel Oktay ve Kamil İşgören ile birlikte Bölge Birliği Başkanımız, aynı zamanda Merkez Birliği Denetim Kurulu Üyemiz Sayın Mehmet Azman’ın da desteği ile yeni dönemde ortaklarımıza verilen kredileri arttırmak, daha iyi hizmetler verebilmek ve yeni projelerimizi hizmete sunabilmek için aday olduğumuzu ortaklarımızın ve Kdz.Ereğli Halkımızın bilgilerine arz ederiz”.