Karadeniz Ereğli İlçesi SS Erbirlik Karayolu Yük Taşıma koopertifi yönetimi ve üyeleri iftar programında bir araya geldi. 

Gülüç düğün salonu lnda düzenlenen programa Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Mustafa Demirtaş, Ak Parti İlçe başkanı Saffet Bozkurt, CHP İlçe Başkanı Eylem Ertuğrul, İYİ parti İlçe Başkanı Evrim Balbaloğlu, Ereğli TSO Başkanı Arslan Keleş, Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Ocak, Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Cevdet Civelek, Maden İşleri Sanatkarlar Odası Başkanı Atilla Akar, Berberler ve Kuaförler Odası  Başkanı Sefayi Yılmaz, Çilek Halk Otobüsleri Kooperatif Başkanı Çetin Çimen, Ereğli TSO başkan adayı Niyazi Özcan, Kooperatif yönetimi, üyeleri ve aileleri katıldı.

İftar programında konuşan başkan Seçkin Turhan "Kooperatifimizin bu günlere gelmesinde emeği olan herkese tesekkur ediyorum. Yolda olupta katılamayan üyelerimiz oldu. Onlarında sizlere selamını iletiyorum. Bu programın düzenlemesinde desteklerini esirgemeyen Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Mustafa Demirtaş'a da teşekkürlerimi iletiyorum" dedi.