Özel Çilek Halk Otobüsleri Kooperatifi tarafından kaynaşma ve dayanışma gecesi düzenlendi. Kdz. Ereğli Şinasibey Restaurantta düzenlenen geceye Kdz. Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Cevat Aydın, Kdz. Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cevdet Civelek, Kdz. Ereğli Özel Çilek Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Murat Akyüz, kooperatif şoförleri katıldı.
Gece de konuşan Kdz. Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Cevat Aydın, bölgede çetin kış şartlarında kooperatif şoförlerinin fedakarca çalışarak görev yaptığını söyledi.
Olumsuz hava koşullarına rağmen ilçedeki her mahalleye servislerin aksatılmadığını belirten Aydın, kooperatif yönetimine ve şoförlere teşekkür etti.
Kdz. Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cevdet Civelek, ilçede özveri ile çalışan şoför esnafına teşekkür ederek başarılar diledi. Kdz. Ereğli Özel Çilek Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Murat Akyüz, gecenin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.
Şoför esnafının kaynaşma ve dayanışma gecesinde bile vatandaşlara hizmet etmeye devam ettiklerini belirten Akyüz, Bölgemizde yoğun kış şartlarında arkadaşlarımız özveri ile vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyorlar. Bazı arkadaşlarımız aramızda bulunamadılar. Ben kendilerine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum dedi.
Gecede ayrıca destek veren iş adamlarına, belediye birim amirlerine teşekkür plaketi verildi.