Kadın Kollarında, Çatalağzı, Çaydeğirmeni ve Gülüç belde kongrelerini sonrası tüm beldelerin atamalarını yapacaklarını ve ilçe kongre sürecine geçeceklerini belirten Arman şunları söyledi.

"YENİ ARKADAŞLAR KATILACAK"

"Biliyorsunuz ana kaderimiz belde kongrelerini bitirdi. Bizim de belde kongrelerimiz bitmek üzere. Geçen hafta Çaydeğirmeni güzel geçti şimdi Çatalağzı kongremizi yapacağız ve önümüzdeki hafta Gülüç kongremizi gerçekleştirerek belde kongrelerimizi tamamlamış olacağız. Bu ayın sonuna kadar bütün belde atamalarını bitirip kongre sürecini tamamlamış olacağız. Beldelerden sonra ilçe kongrelerine başlayacağız. Ana kademede Kozlu ve Alaplı kongreleri var. 2 Hafta sonra bizde ondan sonra ana kademenin peşinden ilçe kongrelerimizin tarihlerini belirlemiş olacağız. Böylece yeni süreçte yeni arkadaşlarımızla daha dinamik çalışmalarımıza devam edeceğiz inşallah.

KOORDİNATÖRLER ARTVİN VE RİZE'DE

Kadın kollarında iki görevi olan arkadaşlarımız var, belediye meclis üyesinde ve il genel meclisinde görev yapan. Belki onlar devam etmeyebilirler çünkü zorlanıyorlar, iki görevi birlikte yapmakta. Biz bunu değerlendireceğiz. Koordinatörlerimiz gelecek genel merkezden, onlar gelsin ondan sonra kararımızı vereceğiz. Koordinatörümüz şu an Karadeniz Bölgesi'nde Artvin ve Rize'de. Sanırım önümüzde ki 10 güne kadar Zonguldak'a gelmiş olur"