Bir kişi problemleri olduğu gerekçesiyle köprü korkuluklarına çıkarak intihara teşebbüs etti.
Olay, Zonguldak Mithatpaşa Mahallesi Fevkani Köprüsü'nde meydana geldi. T.D. kız arkadaşı ile olan problemleri ve işsiz olması nedeniyle bir miktar alkol alarak Fevkani Köprüsünün korkuluklarına çıkarak intihara teşebbüs etti.
Emniyet görevlilerince ikna edilen T.D. son anda intiharın eşiğinden döndü. Normal fiziki bulgularının mevcut olduğu T.D. doktor raporunun alınmasının ardından çok yönlü soruşturma başlatıldı.


Telefonla dolandırıldı
Zonguldak Birlik Mahallesi Karafatma Sokak'ta meydana gelen olayda bir kişi 27.997,10 TL dolandırıldı. Edindiğimiz bilgilere göre B.Ç. 0531905XXXX nolu telefondan arayan şüpheli M.N.Z.'nin kendisini savcı olarak tanıttığını, banka hesabında bulunan tüm paranın verdiği hesap numarasına yatırmasını istediğini belirterek hesabında bulunan 27.997,10 TL parayı M.N.Z.'nin hesabına yatırdığını, sonrasında dolandırıldığını anladığını ifade ederek şikayette bulundu. Şikayetin ardından M.N.Z. yakalanırken olay çok yönlü soruşturuluyor.


Yardım etti, soyuldu!..
Kozlu Güney Mahallesi Şehit Madenciler Caddesi'nde meydana gelen olayda G.E. evinin bahçesinde otururken yardım istemeye gelen bir kişi tarafından cep telefonu çalındı.
Edindiğimiz bilgilere göre G.E. evinin bahçesinde otururken daha önceden tanımadığı bir erkek şahsın geldiğini, kendisinden yardım istediğini ve şahsa 1 TL verdiğini, sonrasında şahsın su istediğini ve evine girerek şahsa su getirdiğini, şahıs ayrıldıktan sonra masanın üzerinde bulunan Samsung marka cep telefonunun yerinde olmadığını görüp çalındığını anladı. G.E. kimliği belirsiz kişiden şikayetçi olurken olay çok yönlü soruşturuluyor.


Alkol alıp, darp etti
Kilimli'de bir kişi alkol alırken eşine ve çocuklarına hakaret ederek yumruk atıp darp etti. Edindiğimiz bilgilere göre Karadon Mahallesin Kazma Sokak'ta meydana gelen olayda M.B. evde bulundukları sırada alkol alırken eşi A.B.'ye ve çocuklarına hakaret ederek, yumruk attığını ve darp ettiğini iddia ederek eşinden şikayetçi oldu.
A.B.'nin hayati tehlikesinin bulunmadığı alınan doktor raporunda belirtilirken M.B. ise yakalanarak soruşturma başlatıldı.


Şifon demirine
kabloyla kendini astı

Zonguldak'ta, şizofren ve kanser hastası olduğu iddia edilen bir kişi, kendini tuvalette bulunan sifon demirine kabloyla astı.
Olay, Çatalağzı Doğancılar Mahallesinde bir evde meydana geldi.
Şizofren ve kanser hastası olduğu iddia edilen K.K, henüz belirlenemeyen bir nedenle kendini tuvalette  sifon demirine kabloyla asarak intihar etti. K.K'nın cesedi otopsi için Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Çalıştığı bankaya soydu
Zonguldak'ta bir kişi, çalıştığı bankadan 755 bin TL para alarak kayıplara karıştı. 
Olay, Zonguldak'ın Meşrutiyet Mahallesi Gazi Paşa Caddesi'nde bulunan bir bankada meydana geldi.
Banka müdürünün polise haber vermesiyle, bankada ana kasa yetkilisi olan B.B.'nin sorumluluğunda bulunan 750 bin TL nakit para ve ATM haznesinde bulunan 5 bin TL paranın sayım esnasında yerinde olmadığı tespit edildi.
B.B'nin bankadan öğle saatlerinde ayrıldığını ve kendisine ulaşılamadığı bildirildi. Kayıplara karışan B.B'nin yakalanması için çalışma başlatıldı.


TTK Binasında hırsızlık
Zonguldak Asma Mahallesi Uzuner Sokak TTK binasında meydana gelen olayda bir kişiye ait dolap kilidi kırılarak içerisinde bulunan para ve telefonunun çalındığını iddia etti.

Edindiğimiz bilgilere göre TTK binasında R.K.'ya ait dolapta bıraktığı 30 TL para ve Samsung marka telefon ve hattını ve miktarını bilmediği bozuk parasının dolabının kilidinin kırılmak suretiyle çalınmış olduğunu belirtti. Kimliği belirsiz kişi veya kişilerden şikayetçi olan R.K. suçluların bir an önce yakalanmasını istiyor.