Erzincanlılar Derneği Başkanı ve Zonguldak Belediye Meclis Üyesi Bahaddin Arı, Türkiye Muhtarlar Derneği Zonguldak Şube Başkanı Şerafettin Nas'ı ziyaret etti. Belediye Meclis Üyesi Bahaddin Arı, sadece seçim zamanlarında akla gelen muhtarların seçimden sonra da sorunlarını, sıkıntılarını dinlemek için ziyaret ettiğini belirtti.
Dernek Başkanı Şerafettin Nas, muhtarların çok sıkıntılı olduklarını ve çok sorunları olduğunu belirterek, "20 yıllık muhtarım. Muhtarlar, seçimden seçimlere akla geliyor. Muhtarların hizmet anlamında belediye başkanının sağ kolu olması gerekir. Mahallenin sorunlarını muhtar bilir. Muhtarlar, vatandaş ile belediye arasında bir köprüdür. Derdimizi anlatamıyoruz, derdimizi dinleyen yok. Hem kamu yararına çalışıyoruz, hem de kendi imkânlarımızla ayakta durmaya çalışıyoruz. Yetkililerden şunu istiyoruz; muhtarlık statüsü nedir ve görevleri nelerdir? Bunu bize söylesinler ve bildirsinler" diye konuştu.

"SİYASETÇİLERE
ÖRNEK OLSUN"
Dernek Başkanı Nas, Belediye Başkanı İsmail Eşref ile ilgili de, "Seçimden sonra Belediye Başkanımız hiç hizmet verilmeyen mahallelere hizmet verileceğini söyledi. Deneyimli olduğu için bu işi biliyor. Bu işe de uzak değil" açıklamasını yaptı.
Nas, CHP'li Meclis Üyesi Bahaddin Arı'nın ziyaretinden çok memnun kaldığını ve diğer siyasetçilere örnek olmasını diledi. Çoğu siyasetçinin muhtarlıkları ziyaret etmesi gerektiğini ve mutlaka dinlemeleri gerektiğini açıklayarak, "Siyasetçilere şunu söylüyorum. Muhtarlar Derneği'ni ziyaret ederek iş bitmiyor. Biz muhtarlar duygusal insanlarız, mahalle insanıyla görüşme anlamında olsun, bizi küçük şeyler mutlu ediyor. Biz zaten halkın içinden geldik, onlara uzak duramayız. Biz halkız, bizi temsilci seçtiler. Muhtarlar gerçekten çok dolular, gelsinler bizim bir çayımızı içsinler" dedi.