Kdz. Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığına 4. Kez seçilen Cevdet Civelek, Başkan Yardımcısı Ahmet Küçük ile birlikte haber merkezimize yaptığı ziyaret sırasında, yeni dönem ile ilgili “heyecanımızı kaybetmeden hizmetlerimizi sürdüreceğiz” dedi.

 

Civelek sözlerini şöyle sürdürdü:

 “Bu zamana kadar 3-4 seçime girdik hiçbir zaman şunu yapacağız demeden geldik buraya biz. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Yapacaklarımızda gizli kalmaktadır. Yaptıktan sonra ortaya çıkacaktır. Farz edin şunu yapacağız dedik yapamadık. Biz böyle şeylere gelemeyiz Biz yapacaklarımızı yaptıktan sonra söyleriz. Tabi ki ufak tefek hatalar olabilir. Bunları düzeltmemiz için bazı şeyleri yapmamız lazım.  Şimdi konuştuğumuz zaman yapamayız onları. Yaptıktan sonra bir açıklama yaparız.  Siyaset organı olarak biz bazı şeyleri kullanmayız. Fakat biz yaptıktan sonra şu işimizi yaptık deriz.”

 

30 Mart’ta yapılacak yerel genel seçimler sonrasında yeni belediye yönetiminden beklentileriyle ilgili görüşlerini öğrenmek istediğimiz Cevdet Civelek bu konuda da  şunları söyledi:

 

“Şöförler odası ile iyi diyalog içinde istişare yaparak ,  belediye başkanımızla görüşerek, ulaştırma müdürümüzle görüşerek fikir alışverişi muhakkak olması lazım. Kopukluk olmaması lazım. İnşallah hayırlı uğurlu olur. “

(Haber Eyüp Bektaş)