Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Kdz. Ereğli Şubesi TOKİ Korubaşı İlköğretim Okulu bünyesinde bir adet Özel Eğitim  Sınıfını tefriş etti. ÇYDD ile birlikte bir sınıfı da Rotary Kdz. Ereğli Şubesi'nin tefrişini sağlayarak bu okulun iki adet özel eğitim sınıfı hizmete girdi.
Okulda bu sınıfların hizmete kazandırılmasıyla ilgili yapılan törende konuşan Okul Müdürü Oğuzhan Tuna, hizmete emeği geçenleri kutladı ve kendilerine teşekkür etti. Okul Müdürünün ardından konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdüsselam Aksoy da, ÇYDD ile Rotary'i kutladı.
ÇYDD Kdz. Ereğli Şube Başkanı Hakime Tuncer de yaptığı kısa konuşmada, derneklerinin ana amacının eğitime hizmet ve katkı olduğunu ve bu tür hizmetlerle mutlu olduklarını ifade ederken, Rotary Şube Başkanı Tolga Çam'ın eşi Özlenen Çam kısa bir konuşma yaparak duydukları mutluluğu dile getirdi.
Daha sonra Hakime Tunçer ile Özlenen Çam'ın ilçe Milli Eğitim Müdür Vekili Abdusselam Aksoy ile birlikte kurdeleleri kesip sınıfları hizmete sokmalarıyla tören sona erdi.