Köseler Mahallesi Kalkındırma Derneği'nin başkanlığına getirilen Birkan Demirel sosyal projelere imza atmak istediklerini söyledi.

 

Karadeniz Ereğli’de, Köseler Mahallesi Kalkındırma Derneği gerçekleştirilen genel kurul ile yeni yönetimini belirledi. Mahallenin sorunlarının yetkililere aktarılması ve çözümünün takibinin yanı sıra mahallede çeşitli sosyal projeleri hayata geçirmek istediklerini belirten Dernek Başkanı Birkan Demirel, derneğin kuruluşundan bugüne kadar emeği geçen tüm yöneticileri ve mahalle sakinlerine teşekkür etti.

Birlik ve beraberlik içerisinde mahalleyi bir bütün olarak gördüklerini Demirel, ilçedeki sivil toplum kuruluşları, meslek örgütleri ile istişare halinde olarak mahallelerine çeşitli sosyal aktiviteler yapmak istediklerini söyledi.

Demirel konuya ilişkin yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Bundan sonra da dernek olarak yaptığımız her çalışmamızda birlik ve beraberliği en iyi şekilde gösterdik ve göstermeye devam edeceğiz. Geniş bir yelpazede sosyal projelere imza atmaya hazırlanıyoruz. Mahalle kültürü sevgisiyle dernek olarak proje çalışmalarımız var. Derneğimize gelen insanlara nasıl yardımcı olabiliriz diye düşünerek görevimizi yapıyor ve bundan da mutluluk duyuyoruz. Büyüklerimizle her zaman fikir alışverişinde bulunuyoruz. Öğrendiklerimizi gençlerimize aktarıyoruz. Üyelerimizi ve halkımızı bilgilendirmek amacıyla toplantıları daha sık düzenleyeceğiz. Vatandaşlarımızın sıkıntısının çözülmesi noktasında köprü olacağız”