Alaplı'da TOKİ-Okçular yolunun köstebek yuvasına dönüşmesi sürücülerin tepkisini çekerken, yetkililerden yolun yapımı için çalışma başlatılması bekleniyor.

Alaplı TOKİ-Okçular yolu köstebek yuvasına dönmüş durumda, yetkililerden ise somut bir çalışma yok. Alaplı Belediyesi Özel Halk otobüsü şoförü Erol Uludağ, yolun uzun zamandan beri bozuk olduğunu ve yetkililerden herhangi bir çalışma yapılmadığını söyledi. Yağışlar ve olumsuz hava koşullarının ardından üzerinde oluşan çukurların araçları ve kendilerinin yanı sıra yolcuların can güvenliği için çok ciddi tehdit oluşturduğunu kaydeden Uludağ, "Yağışlı havalarda yoldaki bu derin çukurların su ile kaplanmasından dolayı, bunu fark edemeyen sürücüler hızla bu çukurlara giriyorlar. Hızla bu çukurlara giren bir aracın maddi hasarını bir yana bırakın, bazen kaza yapması ihtimali de artıyor. Yolun bu durumu ilçemize yakışmıyor. Yetkililerden bu yolun yapılmasını bekliyoruz" dedi.
Öte yandan belediye yetkilileri konu ile ilgili olarak, söz konusu yolun yapımı için asfalt beklendiğini, asfalt olmaması halinde ise beton kaplama yapılarak yol sorununu çözüleceğini kaydettiler.