"Askerlerimizi arkadan kalleşçe vuran veya vurduranları Türk Milleti hiçbir zaman affetmeyecektir" başlığı altında bir açıklama yayınlayan Türkiye Kamu-Sen Zonguldak İl Temsilcisi Salih Alemdar, "Türkiye Cumhuriyeti kolay kolay ne yıkılır, ne de bölünür" dedi.
Alemdar'ın açıklaması şu şekilde:
"7 Eylül 2009 Tarihinde Eruh ve Çukurca`da şehit olan 8 asker yüce Türk Milletini derinden üzmüştür. Bütün dünya bilsin ki Türkiye Cumhuriyeti büyük ve güçlü bir devlet olduğundan; birilerinin söylem ve üflemeleriyle kolay, kolay ne yıkılır, ne de bölünür.
Sinsi ve kalleşçe hareket eden, güvenlik güçlerimizi arkadan vuran; terörist çapulculara Türk Milleti hiçbir zaman pabuç bırakmayacaktır.
Eli kanlı hainlere cesaret veren, destek olan, kucak açan hangi kuruluş, her kimse ve ya hangi siyasi bir parti ve güç olursa olsun karşılarında her zaman Türk Milletinin kararlı mücadelesini ve tükenmez gücünü bulacaklardır.
Askerimizi arkadan vuran namertlerin o pis emelleri hiçbir zaman gerçekleşmeyecek ve kursaklarında kalacaktır.
Türkiye Kamu-Sen Zonguldak İl Temsilciliği ve şahsım adına 7 Eylül 2009 tarihinde Eruh ve Çukurca'da şehit olan 8 güvenlik görevlisine, İstanbul ve Trakya'da sel felaketinden dolayı hayatlarını kayıp edenlere Allahtan rahmet, yaralılara açıl şifa ve yüce Türk Milletine başsağlığı diliyorum."