Zonguldak'ta, jandarmadan kaçan bir araç kent merkezine inince polis ile filmleri aratmayan bir kovalamaca yaşandı. Bir süre polislerden kaçmayı başaran araç sürücüsü, yoğun trafikte sivil araçlar tarafından sıkıştırılınca yakalandı.

Kozlu Jandarma Komutanlığı görev mıntıkasında, zorla adam kaçırma suçu nedeniyle kaçtığı ve Zonguldak merkezine doğru seyir halinde bulunduğu ihbarı üzerine Zonguldak Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile 34 BN 2249 plakalı araç arasında kovalamaca yaşandı. Polisin dur çağrılarına uymayan araç sürücüsü, tehlikeli bir şekilde kullandığı aracı ile kent merkezine kadar ulaştı. Filmleri aratmayan kovalamacada polis, aracın ön koltuğunda oturan bir çocuk nedeniyle megafonla çağrı yaparak ve aracı sıkıştırarak durdurmaya çalıştı. Tüm uyarılara rağmen kaçmayı başaran araç sürücüsü yoğun trafiğe rağmen Zonguldak Belediyesi önünde uyanık davranan bir TIR sürücüsünün manevrası ile durduruldu. Trafikte sıkışan sürücü bu kez aracın kapılarını kilitledi. Polis güçlükle aracın kapısını açarken, şahsı etkisiz hale getirdi. Araç içerisinden biri kadın ve 3 çocuk daha çıktı. Aracının üzerine yatırılarak kelepçelenmeye çalışılan sürücü, "Çocuklarımı benden alamazsınız. Kelepçe vuramazsınız. Onlar benim evlatlarım onları alacağım" diye bağırdı.
Araç içerisinde bulunan Nurgül O isimli bir kadının da araçtan atladığı ve ayağından yaralandığı öğrenildi. Gözaltına alınan sürücünün kimliği henüz belirlenemedi. Araçtaki kadının sürücünün dini nikahlı eşi olduğu ve bu eşinden olan çocukları olduğu ileri sürüldü.
Soğuksu polis merkezine götürülen sürücü, buradan Kozlu Jandarma Karakolu'na götürüldü.