Kdz.Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkan Adayı Arslan Keleş,  Nisan ayında gerçekleştirilecek TSO organ seçimleri öncesinde çalışmalarını sürdürüyor. Keleş son olarak; ekip arkadaşları ile birlikte Muhtarlar Derneği’ni ziyaret ederek, köy ve mahalle muhtarları ile görüştü.

 

“KAVGA ETMEYE GELMİYORUZ”

Arslan Keleş, ziyaretteki konuşmasında ortak paydanın Ereğli olduğunu ifade ederek, “şehrimizin en büyük sorunu istihdam, işsizlik. Şehrimiz göç veriyor. Bizim işimiz siyaset yapmak değil fakat bizim işimiz siyaseti bir araya getirerek bu şehrin büyümesine katkı sağlamak. Dolayısıyla aynı geminin içerisindeyiz, birlikte çalışacağız. Köylerimiz boşaldı, mahallelerimizde insanlar kalmadı. Plansız bir yapılaşma, plansız bir gidişat var bunun önüne geçmemiz gerekiyor. Bunun önüne de bu şehri büyüterek, yeniden planlayarak geçebiliriz. Biz burada arkadaşlarımızla ekip olarak bu şehrin sorunlarını kendi sorunlarımız gibi hissetmeye, algılamaya talibiz. Sizlerle birlikte bu şehir için ne kazanımlar elde edebiliriz bunlara bakacağız. Amacımız asla kimse ile kavga etmek değil. Kavga etmeye gelmiyoruz; biz çözüm üretmek, hizmet etmek için bu yola çıktık. Sizler de en büyük çalışma arkadaşlarımız olacaksınız. Sorunların çözümünde birlikteliğe ihtiyaç var.”dedi.

Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç da sözlerinde Ereğli’nin birlik beraberliğe ihtiyacı olduğuna vurgu yaptı ve Keleş ve ekibine başarı dileğinde bulundu.