AKP İl Genel Meclisi Üyesi İsmail Tak, Abdi Köyü Kargalar Mahallesindeki bozuk yolların yapılması için 2 bin torba çimento tahsisatı yapacaklarını Kurban Bayramından sonra yol çalışmalarına hemen başlanacağını belirterek köylülere bayram müjdesi verdi.


Tak, Kdz. Ereğli Abdi Köyü Kargalar Mahallesindeki bozuk yollar ile ilgili çıkan haberler üzerine harekete geçerek, yolun yapılması için çalışma başlatacaklarını söyledi.


Köydeki yol sorununu en kısa sürede çözeceklerini belirten Tak, "Yıllardır ihmal ettiğimiz Kargalar mahallesinin sorununu biliyorum. Bizzat gittim ve gördüm. Bu zamana kadar köy muhtarı Veli Uysal bu mahalle için bizden bir isteği ve dileği olmadığından, mahallenin bozuk yollarının durumunu tam olarak bilmiyorduk. Bizi gerek referandum, gerekse 12 Haziran genel seçimlerinde tam destek veren bu mahallemizin sorununa gözlerimizi yummamız söz konusu değil. Biz muhtarlarımızın istek ve dileklerine göre çalışmalar yaptığımızdan, maalesef köy muhtarı Kargalar mahallesindeki sorun için bize müracaatı olmamıştır. Ve oradaki bozuk yol sorunundan bizlerin sonradan haberi olmuştur. Kurban Bayramından sonra acil olarak yol sorununu çözeceğiz. İlk etapta 2000 torba çimento tahsis edeceğiz. Bozuk yollara ihtiyaca göre beton ve parke taş döşeyerek mağdur Kargalar Mahallesinin sorununu çözeceğiz" dedi.