Kozlu Beldesi ve Çevre Köyleri Dayanışma Derneği, Sivriler beldesinde kır şenliği düzenledi.
Şenliğe, Sivriler Belediye Başkanı Selim Gören, Kozlu Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Hamdi Uçar, Zonguldak Köylerini Kalkındırma Derneği Başkanı Necati Başar, TTK Kozlu İşletme Müdürü Nihat Kayabal, GMİS Kozlu Şube Başkanı Erol Bilgin, Kozlu Belediye Meclis üyeleri Fikret Korkmaz ve Mehmet Bozkurt, sivil toplum derneklerinin temsilcileri, köy muhtarları ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Dernek Başkanı Nuri Korkmaz, konuşmasında şunları söyledi;
"Yeni kurduğumuz derneğimizin üye sayısının az olmasına rağmen çeşitli aktivitelerle ve yardımlarla Kozlumuzun beğenini kazanmış bir kuruluş haline geldik. Gösterdiğimiz çalışma neticesinde üye sayımızı giderek artırdık ve günden güne daha güçlü bir dernek haline geldik. Kozlu'muzda da ilk defa dernek çatısı altında bir şenlik düzenledik. Şenliğimizi önümüzdeki yıllarda da geleneksel haline getirerek devam ettireceğiz. Bize her türlü desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum" dedi.
Kozlu Belediyesi KOFDER ekibinin oynadığı halkoyunlarının ardından çuval yarışması ile halat çekme yarışması yapıldı. Yarışmalarda dereceye girenlere protokol çeşitli hediyeler verdi. Sivriler Çok Programlı Lise öğrencilerinin oynadığı kolbastı oyununun ardından program sona erdi.