AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Kozlu ve Kilimli İlçe Emniyet Müdürlüğü yeni hizmet binalarının yapım işinin 2016 yılı yatırım programına alındığını, Ereğli ve Alaplı İlçeleri için ise proje çalışmalarının devam ettiğini bildirdi.

Çaturoğlu yaptığı açıklamasında, milletvekili seçildiği günden bu tarafa kamu kurum ve kuruluşlarının Zonguldak il genelinde yapacağı yatırımları yakından takip ettiğini söyledi.

Emniyet Genel Müdürlüğü'nün 2016 yılı yatırım programına Zonguldak'ı ilgilendiren önemli projelerin dahil edildiğini anlatan Çaturoğlu şu ifadelere yer verdi:

"Programın çalışmalarının başladığı günden bu güne kadar takip ettiğimiz İlçe Emniyet Müdürlükleri binaları ile ilgili müjdeli haberi aldık. Projeleri tamamlanan Kozlu ve Kilimli ilçelerimizin emniyet müdürlüğü binalarının yapım işi 2016 yılı yatırım programına alındı. Ereğli Emniyet binasının proje ihalesi bu yıl içinde tamamlanacak olup, Alaplı ilçemize yapılacak olan Emniyet Müdürlüğü binasının proje çalışmaları devam etmektedir. Kozlu ve Kilimli ilçelerimize hayırlı olmasını diliyorum"

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)