Kozlu Beldesindeki sahil projesinin yapım çalışmaları devam ediyor. 2011 yılının Ocak ayı ortalarında düzenlenecek törenle hizmete açılacak sahil projesi kapsamında yapım çalışmalarının son rütuşları yapılıyor.

Bir ay önce betonlama ve çevre düzenlemesi yapımına başlanan Kozlu sahil projesinde taban çimleri serildi.  Park alanları çimlendirme ve ağaçlandırma çalışmaları Polisevi'ne kadar yapılacak. Projenin tamamlanmasının ardından açılışı gerçekleştirilecek.
Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş'ın "Karadeniz’in en güzel sahili" olarak tanıttığı Kozlu sahil projesinin yapım çalışmaları son aşamaya geldi. Yapım çalışmalarını değerlendiren Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, "Kozlu'muza yakışacak bir proje. İddia ediyorum ki Kozlu'ya yapılan sahil Karadeniz'in en güzel sahilleri arasında yer alacaktır. Kozlu’nun değişimi adına Kozlu sahil projemiz çok önem arz ediyor.  Kozlu’da vatandaşlarımızın gönül rahatlığı ile gezip dolaşabileceği bir mekan yapmaya çalıştık.
Karadeniz’in en iyi sahiline sahip olacağımıza eminim. Tüm vatandaşlarımızı Kozlu sahil projesini görmeye davet ediyorum." dedi.