Zonguldak TSO, İNGBANK ile Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği arasında yeni kredi protokolü gerçekleştirildi.
İmza protokolünde konuşma yapan Karadeniz bölge Kobi ve Ticari Bankacılık Bölge Satış müdürü İsmail Aytek, Bizim amacımız Zonguldak'ta ki kobilerin ilk aklına gelen banka olabilmek. Bunun için odalarla anlaşmalar yapıyoruz, odalarda ki üyelere en uygun faizli krediyi vermeye çalışıyoruz. Bununla birlikte her  türlü yatırım ihtiyaçlarını, finansal ihtiyaçlarını en uygun faiz imkanlarıyla ve bizim üstün hizmet kalitemizle bu işlerimizi yapmaya çalışıyoruz. Son olarak da 'Paydos yok' diye yeni bir ürün çıkarttık. Herkesin bildiği gibi esnaf küçük kar marjı ile çalışıyor. Bankalardan alınan masraflar bir hayli yüksek. Bizim 'Paydos yok' ürünümüzde eğer müşteri buna dahil olursa onun internetten yapacağı havaleden hiçbir masraf almıyor, bir çok masrafları almıyor. Sabah parasını bankadan faizi almış bir şekilde hesabında bekliyor. Bu bizim müşteriye verdiğimiz bir hediyedir. Bütün kobilerimizi bu sisteme dahil etmek istiyoruz. İNG Bank olarak da Zonguldak'ta büyük paya sahip olmak istiyoruz. Amacımız, ilk adım olarak da TSO'ya geldik dedi.
Ardından konuşma yapan Zonguldak TSO Başkanı Salih Demir, Zonguldak'ta ki esnafa, tüccara, sanayiciye diğer bankalara göre daha rahat faydalı olacaklarını düşünüyorum. Zonguldak'ın problemlerini bilirseniz Zonguldak'ta ki insanlara daha çok kredi verebilirsiniz yada daha çok finans sağlayabilirsiniz. İnşallah hayırlı olur. Üyelerimize buradan duyurmak istiyoruz. Hiç çekinmeden bankaya gitsinler, olacak diye bir şey yok, fikir alışverişinde bulunsunlar. Bankayı tanısınlar, değişik ürünleri tanıyıp ona göre hareket etmelerini istiyorum diye konuştu.
Daha sonra konuşma yapan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Başkanı Muharrem Coşkun ise İNG Bankla bir protokol yapmış bulunuyoruz. Bu konuda Satış Müdürümüze ve İşletme Müdürümüze teşekkür ediyorum. Bu anlaşmanın esnaf ve sanatkarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Kredi alınması önemli değil bankadan gidip bilgi almaları da önemli, bizlerde kendilerine yardımcı olacağız şeklinde konuştu.