Kdz. Ereğli’de   Kepez Mahallesinde açılan SEMPATİ 2 KREŞ ve GÜNDÜZ BAKIM EVİ    LOGO ŞENLİĞİNDE veli ve öğrencileri ile buluştuğu bildirildi.  Kreşte öğrenim gören çocukların velileri ve Ereğli ‘ de isteyen herkese açık yapılan yarışmada,  veliler LOGOLARINI tek tek anlattılar.

Dereceye giren ilk üç şöyle sıralandı:

1.lik ödülü : ÖZTÜRK ailesi, 2. lik ödülü : ERDOĞAN ailesi  ( Misafir aile ). 3. lük ödülü : DOĞAN ailesi.

 Katılımcı tüm ailelere günün anısına  madalya takdim edildiğinin bildirildiği açıklama şöyle:

Kurum Müdürü Gülhayat OKUMUŞ yaptığı teşekkür konuşmasında Veli  Öğrenci etkinliklerine devam edeceklerini belirtmiş , Kreşin Çok Amaçlı Salonunda çocuk oyunları ve  ikramlar ile devam eden etkinlik sonrası velilerde  çok mutlu olduklarını belirtmişlerdir.

Kreşin yeni olmasına rağmen tırmanma duvarı ,tırmanma merdiveni , top havuzu , trambolin , tırmanma halatı gibi çocukların hem gelişimlerine yardımcı olan hem eğlenmelerini sağlayan bir çok araç gerece sahip olduğu ve bunların kapalı salonda olmasının da büyük bir avantaj yarattığı gözlenmektedir.

2016 Yılı Kasım ayında faaliyete başlayan SEMPATİ 2 KREŞİ  KEPEZ Mahallesinde 5 katlı binasında hizmet vermektedir. İlçede 22 seneden beri KREŞ alanında hizmet veren İlkadımlar Limited Şirketinin ikinci Kreşi Kepez Bölgesinde büyük bir eksikliği tamamlamış olmaktadır. 400 metrekare açık oyun bahçesi , 100 metrekare kapalı salon ve 400 metrekare derslik , uyku , oyun alanları ile EREĞLİ nin en büyük kreşi olan SEMPATİ 2 KEPEZ önümüzdeki günlerde adından sıkça bahsettirecektir.

Gülhayat OKUMUŞ ‘un Müdür olarak görev yaptığı Kreş 0-6 yaş arası çocuklara gündüz bakım hizmeti vermektedir.  Sabah 7.30 akşam 18.30 saatleri arasında Çocuk Gelişimi Uzmanları ve Okul Öncesi öğretmenlerinin çocukların yaş gruplarına göre eğitim yaptığı kurum tam ve yarım gün eğitim hizmeti sunmaktadır. Çocukların sabah kahvaltısı , öğle yemeği , gündüz uykusu sonrası geç kahvaltı imkanları ile güvenli ve kaliteli bir bakım hizmeti veren kurumda toplam 6 kişi çalışmaktadır. Halen 20 öğrencinin eğitim gördüğü Kreş Kepez Mahallesi Prof. Muammer Aksoy Caddesi no :135 de hizmet vermektedir.