CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Kdz. Ereğli İlçe yönetimi ile birlikte çalışmalarına Karga Mahallesindeki  esnaf ve inşaat işçilerini ziyaret ederek devam ettiğini bildirdi.

Gönderilen açıklama şöyle:

CHP'li Demirtaş, cumhurbaşkanlığında Muharrem İnce'ye, parlamento seçimlerinde ise CHP'ye destek istedi. Ünal Demirtaş bu seçimlerin tarihi seçimler olduğuna dikkat çekerek  "Ekonomik kriz kapıda. Bunu ancak güçlendirilmiş parlamenter rejimin sağlayacağı güven ortamı ile aşabiliriz. OHAL kalkmadan ekonomideki güven ortamı tesis edilemez" dedi.

 

DEĞİŞİM ŞART!

 

Programına, BEU Eğitim Fakültesi mezuniyet töreni ile devam eden Ünal Demirtaş, daha sonra Kdz.Ereğli Türk Harp Malulu, Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği'ne ziyarette bulundu. Ziyarette, Ünal Demirtaş'a, Kdz. Ereğli CHP İlçe Sekreteri Sevdekar Aras ile Kadın Kolları Başkanı Zerrin Yılmaz eşlik etti. CHP'li vekil şehit ve gazilerimiz için şimdiye kadar TBMM'nin milletvekillerine verdiği denetim yetkileri ile biŕ şeyler yapmaya çalıştık. Bundan sonra da iktidara geldiğimizde sosyal devlet anlayışı içinde şehit ve gazilerimize dair yasal düzenlemelerin tamamını çıkaracağız.Türkiye'de yönetim değişikliği şart" dedi. Dernek Başkanı Mehmet Ali Demirdüğen de Demirtaş'a  gösterdiği duyarlılık ve çalışmaları için teşekkür ederek başarılar diledi.

 


ESNAFI ZİYARET ETTİ!

 

Ünal Demirtaş, daha sonra, CHP Kdz. Ereğli ilçe yöneticileri ile birlikte Erdemir Caddesi'nde esnaf ziyaretinde  bulundu. Yaptığı ziyaretlerde esnaf bakanlığı kurulacağını ve esnafın kira stopajının kaldırılacağını söyledi.

Akşam da  sahilde vatandaşları bir araya geldi. Vatandaşların sorunlarını dinleyen CHP'li vekil "16 yıldır AKP iktidarı ile yönetilen bu ülkede yaşam koşulları her gün daha da zorlaştı. Bu sorunları CHP iktidarın da Muharrem İnce Cumhurbaşkanı olduğunda çözeceğiz. Bu yönetim anlayışına da, AKP iktidarına da artık TAMAM diyoruz" ifadelerini kullandı.