Kdz. Ereğli Kent Konseyi Kadın Meclisi, örnek bir çalışmaya daha imza atmaya hazırlanıyor. Kadın Meclisi Başkanı Neriman Posbıyık 8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla ev hanımlarının katılımı ile geniş çaplı bir kermes düzenleneceğini söyledi.

 

Geçtiğimiz günlerde Kadın Meclisi, AKM Nikah Salonu Yanı?ndaki merkezde oluşturulan ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara giyim ve ev malzemesi desteğinde bulunulan Sevgi Çemberi merkezinin açılışının ardından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü öncesi ?Bahar Kermesi? hazırlığını sürdürüyor.

Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Neriman Posbıyık, ev hanımlarının aile bütçesine katkı sağlaması amacıyla yapılacak olan Kermese şuana kadar 80 e yakın başvurunun olduğunu belirterek ?Üretken hanımlarımızı el emeği göz nuru ürünlerini sergileyebilecekleri ve satıştan elde edecekleri gelir ile ev ekonomilerine katkı sağlamak için 8 Mart Dünya Kadınlar Günü?nde AKM Vedat Can Sergi Salonu?nda düzenleyeceğimiz kermeste hanımlarımız ürettikleri elişlerini ve ürünlerini satabilecekler.  Kermes için hazırlıklarımız ve toplantılarımız sürüyor, Ev hanımlarımızın gösterdiği ilgi bizi memnun etti? dedi.