AKP Milletvekili adayı Prof. Dr. Candan, Kandilli’de en önemli sorunun yol olduğunu vurguladı.

DELİKANLI GİBİ: Bizler geçmişi konuşarak bir yere varamayız bundan sonra çözüm odaklı çalışacağız. Kandilli’ye bir çivi çakılacaksa çiviyi ben tutarım yeter ki elime vurmayın. Kandillide ki yol sorununu ya çözeceğim, çözemediğim sorunları da delikanlı gibi halkın karşısına çıkıp anlatacağım.

AKP’nin Zonguldak 2. sıra milletvekili adayı Prof. Dr. Ercan Candan seçim çalışmalarında basmadık yer, sıkmadık el bırakmadan çalışmalarını sürdürüyor. Bu kez Kandilli’de seçim çalışmalarını sürdüren Prof. Dr. Candan “Kandillide ki yol sorununu ya çözeceğim, çözemediğim sorunları da delikanlı gibi halkın karşısına çıkıp anlatacağım, delikanlıca siyaset yapacağım” sözleriyle konuşarak beldenin yılan hikayesine dönen en önemli sorunundan haberdar olduğunu belirtti. Ercan Candan’ın Kandilli’deki seçim çalışmalarıyla ilgili AKP’den gönderilen açıklama şu şekilde:

“ARTIK ÇÖZÜM BULALIM”
Ak Parti Zonguldak Milletvekili Prof. Ercan Candan Kandillide ki esnafın ve sokaktaki vatandaşların karşılamasından oldukça memnun kaldı. Candan esnaf ziyaretlerinden sonra Kandilli Belediye Başkanı Nihat Saral’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Kandilli Belediye Başkanı Nihat Saral, Kandilli yol sorununu anlattı ve “Ben sizi şu an zaten bir milletvekili olarak görüyorum size ve samimiyetinize güveniyorum bu yola artık çözüm bulalım” dedi.

“OMUZ OMUZA OLURSAK ÇÖZERİZ”
Candan ise şunları söyledi: “Kandilliye gelirken ödevimizi çalışıp geldik, buranın problemleri bugünden yarına çözülecek problemler değil. Burada acil olarak çözülmesi gereken problem yol ve bu problemi hep beraberce çözmemiz gerekiyor hepimiz omuz omuza olursak çözemeyeceğimiz problem yoktur. Bizler geçmişi konuşarak bir yere varamayız bundan sonra çözüm odaklı çalışacağız. Kandilliye bir çivi çakılacaksa çiviyi ben tutarım yeter ki elime vurmayın. Kandillide ki yol sorununu ya çözeceğim, çözemediğim sorunları da delikanlı gibi halkın karşısına çıkıp anlatacağım.”

GMİS’E ZİYARET
Candan, GMİS Armutçuk Şube Başkanı İsa Mutlu’yu da makamında ziyaret ederek çalışmalarına devam etti. İsa Mutlu ziyarette Candan’a madencilerin sıkıntılarını bildirdi ve daha sonra madenciler ile bir araya gelindi. Candan burada çalışan madencilere “dünyanın en zor işinde çalıştığınızı biliyorum ve sıkıntılarınızı da biliyorum bunları çözmek için elimden geleni yapacağım” dedi.