Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig’e çıkacak 5’nci ve son takımın belirleneceği Play-Off maçı, önceki gün Kozlu Sahası’nda Kandilli Belediyespor ile Zonguldak Gençlikspor arasında oynandı.

İlk yarıda Zonguldak Gençlikspor, forvet oyuncusu Gürcan’la yakaladığı net gol pozisyonlarını değerlendiremedi. Kdz.Ereğli temsilcisi ise, ilk yarıda istediği atakları yapsa da, son vuruşlarda etkili olamadı. Her iki takımda soyunma odalarına 0-0 golsüz beraberlikle girdiler. 51’inci dakikada gelişen Zonguldak Gençlikspor atağında sol kanattan topu taşıyan Ertuğrul, ceza sahası içinde uygun pozisyonda bulunan Yunus’u gördü ve Yunus topu ağlarla buluşturdu: (0-1). Golden sonra ataklarını hızlandıran Ereğli temsilcisi, Gençlik’in de 1-0 nedeniyle geriye yaslanmasıyla adeta tek kale oynadı. Direklerden dönen ve kalecinin kurtardığı toplara, bir de forvet elemanlarının beceriksizliği eklenince, Kandilli bir türlü golü bulamadı. 82’nci dakikada orta sahadan atılan ara pasına iyi hareketlenen Kandilli Belediyespor’lu Kerem, kaleciyle karşı karşıya vurduğu top direkten döndü. Karşılaşmanın 90’ncı dakikasında sol kanattan kesilen ortayı boş pozisyonda kafayla gole çeviren Gürcan, takımını iki farklı üstünlüğe taşıdı: (0-2). Mücadele, Zonguldak Gençlikspor’un 2-0 üstünlüğüyle tamamlandı ve bir yıl aranın ardından sarı-kırmızılı ekip, Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig’e yükseldi.

Maçın son düdüğünden sonra Zonguldak Gençlikspor’lu oyuncular, sevinç gösterilerinde bulundu. Futbolcular, “İmparator Hayri Dübüş” tezahüratlarıyla Antrenör Hayri Dübüş’ü omuzlara alarak sevinçlerini gösterdiler.

 

SAHA: Kozlu.

HAKEMLER: Osman Ender Bulut **, Emir Kılıçaslan **, Çağlayan Kasım **.

KANDİLLİ BELEDİYESPOR: Tayfun **, Tuna **, İlker **, Şükrü **, Fatih ***, Serdar **, Olgun *(Dk.65 Ramazan *), Abdurrahman *(Dk.75 Yakup *), Süleyman **, Fikri ***, Kenan **.

ZONGULDAK GENÇLİKSPOR: Sezer ***, Emre Can ***, Erdem ***, Gökhan ***, Sercan ***, Ramazan **(Dk.85 Levent), Gürcan ***, Serkan ***, Yunus ***, Ertuğrul ***, Umut **(Dk.65 Enes *)

GOLLER: Dk.51 Yunus, Dk.90 Gürcan (Zonguldak Gençlikspor)