Zonguldak Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi TBMM'de Başkan Zeynep Yüksel Ünal önderliğinde bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.
Milletvekilleri Ali İhsan Köktürk ve Ali Koçal'ın ev sahipliği yaptığı ziyaretlerde Güldal Mumcu, Hakkı Suhay Okay, Kemal Anadol ve Muharrem İnce ile görüşen üyeler, Toplumsal Cinsiyet Eşitliğinin sağlanarak ayrımcılığa son verilmesini, kadının hak ettiği yere gelebilmesi ve siyasette daha aktif olması için partilerin yönetim kurullarında, milletvekilliği listelerinde, belediye meclis üyelerinde bayanların oranlarının yüzde 50'lere çıkarılmasını öngören çalışmalarını ilettiler. Bu çalışmalarını birer mektup haline getirerek meclisin tamamına ulaştıran Kadın Meclisi, ziyaretlerden ve çalışmalarından ötürü Hakkı Süha Okay, Kemal Anadol, Güldal Mumcu ve Muharrem İnce, Kadın Meclisine teşekkür ederken, Zonguldak Belediye Başkanı İsmail Eşref'e Kadın Meclisi'ne katkılarından dolayı teşekkür ederek selam ve sevgilerini gönderdiler.
Kent Konseyi Kadın Meclisi, çalışmalarının olumlu sonuçlar doğuracaklarını inandıklarını belirterek Ankara'dan ayrıldılar.